ТОП-бармени Луцька дегустували віскі

18 Лютого 2018, 20:28
Андрій Косачов 6646
Андрій Косачов

На столиках у луцькому барі – посуд для дегустаціі. За столами сидять найкращі бармени міста. Перед ними виступає бренд-бармен компанії William Grant & Sons Андрій Косачов.

Розмова про продукцію компанії, дегустація напоїв та майстер-клас із виготовлення алкогольних коктейлів відбулися у четвер, 15 лютого у «SkyBar».

1
Бренд-бармен компанії Андрій Косачов розказував про обосливості кожного напою
Бренд-бармен компанії Андрій Косачов розказував про обосливості кожного напою

Андрій Косачов у вільному спілкуванні розповідав про найпопулярніші напої компанії, особливості їх виготовлення та походження. За його словами, правильна подача віскі у закладі не менш важлива, аніж якість самого напою. Тому бармени повинні знати не тільки смак віскі, але і те, чому він саме так смакує. Технології приготування напою, те, чим ірландський віскі відрізняється від шотландського, учасники тренінгу слухали, одночасно куштуючи напій.

Слухали тренінг кількадесят луцьких барменів
Слухали тренінг кількадесят луцьких барменів

Серед дегустованих напоїв – перший купажований віскі у світі з довитримкою в бочках з-під хересу, шотландський «Grant`s Sherry cask» (сам бренд розроблений безпосередньо засновником компанії William Grant & Sons Вільямом Грантом ще у 1898 році).

Куштували також другий за кількістю продажів у світі серед ірландських віскі «Tullamore Dew», найтитулованіший солодовий віскі «Glenfiddich»,  найтрендовіший віскі, який подають у ТОП-50 барів зі всього світу – «Monkey Shoulder»,  найбільш «unusual» джин «Hendricks», пряний ром «Sailor Jerry» від харизматичного тату-майстра Нормана Коллінза, та легендарний шотландський королівський еліксир «Drambuie».

Бармени куштували напої компанії William Grant & Sons
Бармени куштували напої компанії William Grant & Sons

Їм потрібно вміти правильно подавати віскі
Їм потрібно вміти правильно подавати віскі

Після розмови про напої учасники тренінгу перейшли до їх змішування. Андрій Косачов провів для барменів майстерку зі змішування коктейлів.

Про кожен вид презентованого напою тренер детально розповідав
Про кожен вид презентованого напою тренер детально розповідав

Захід у Луцьку організував територіальний менеджер дистриб'ютора DDS+ Віталій Симонюк. Територіальним субдистриб'ютором торгової марки у області є компанія «Полісся-Трейд», через яку товар можуть придбати як кінцевий споживач, так і бари, ресторани та магазини.

Читайте також: У маєтку Nester-House – майстер-класи з приготування піци.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром