У Луцьку на хабарі за місце в «єЧерзі» затримали посадовців Укртрансбезпеки

07 Лютого 2023, 17:40
У Луцьку на хабарі за місце в «єЧерзі» затримали посадовців Укртрансбезпеки 1984
У Луцьку на хабарі за місце в «єЧерзі» затримали посадовців Укртрансбезпеки

Двом працівникам Департаменту надання адміністративних послуг на наземному транспорті Укртрансбезпеки повідомили про підозру у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди.

За даними слідства, посадовці, залучивши ще колишнього колегу, вимагали та отримували від підприємця гроші за організацію безперешкодного проїзду вантажівок в «Системі онлайн-бронювання місця в черзі для перетину державного кордону для міжнародних вантажних перевізників» до міжнародного автомобільного пункту пропуску «Ягодин». Затримали їх 6 лютого 2023 року у Луцьку.

Спільники встигли одержати 1200 доларів США.

Колишньому працівнику Департаменту надання адміністративних послуг на наземному транспорті Укртрансбезпеки також повідомили про підозру – у пособництві у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (ч.5 ст. 27 ч.3 ст. 368 КК України).

Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу та про відсторонення двох діючих працівників від посади.

Викрили незаконну схему за оперативного супроводу працівників УСБУ в області. Досудове розслідування здійснювало Головне управління Національної поліції у Волинській області.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром