Маєток «Nester-House» у день закоханих подарував безкоштовний відпочинок подружжю з Луцька

17 Лютого 2018, 10:35
«Це наче наш другий медовий місяць!» 3166
«Це наче наш другий медовий місяць!»

Аби День святого Валентина став справді незабутнім для закоханих, у маєтку «Nester-House», що у селі Світязь, вирішили подарувати безкоштовний відпочинок для пари, яка стане переможцем розіграшу у мережі Facebook.

Учасникам розіграшу потрібно було лише вподобати сторінку «Nester-House», поставити «+» у коментарях та поширити пост у себе на сторінці, повідомив сайт Район.Шацьк.

У результаті розіграшу відпочинок у маєтку (безкоштовне проживання, романтичну вечерю з розважальною програмою та оздоровчі процедури в чанах) виграла пара з Луцька – Юлія і Петро Буськи.

І вже у День святого Валентина подружжя на повну насолоджувалася романтичним відпочинком у світязькому маєтку «Nester-House».

День закоханих у «Nester-House»
День закоханих у «Nester-House»

«Насправді ми навіть не сподівалися, що станемо переможцями розіграшу. Це для нас стало цілковитою несподіванкою. Як і те, що взимку на Світязі можна відпочити не гірше, ніж влітку», – ділиться враженнями Юлія.

Юлія та Петро одружені уже шість років, виховують донечку.

«Це наче наш другий медовий місяць! Ми вдячні власникам закладу, що подбали про закоханих та дали можливість відчути, наскільки почуття кохання важливо підтримувати один до одного щодня. Тут дуже гарно, і навіть сама атмосфера уже налаштовує на позитив. Сподобалась розважальна програма, вечеря, обслуговування».

«Тут дуже гарно».
«Тут дуже гарно».

Пара розповідає, що в «Nester-House» вони вперше, хоча на Світязі раніше частенько відпочивали ще в студентські роки.

«Ми тепер будемо і рекомендувати, і самі приїжджати в цей заклад. Найперше нам сподобались чани, адже не в кожному рекреаційному комплексі вони є. Та й узагалі не кожен заклад такого спрямування пропонує розіграш відпочинку, якщо на те пішло. А це дуже розумне рішення. Усі наші фото з цього дня ми поскидали друзям, вони запитують, де ми є. Коли кажемо що на Світязь, то вони узагалі не вірять, що тут можна дуже класно відпочити взимку. А власникам бажаємо процвітання, хороших клієнтів, натхнення у своїй важкій роботі, бо витримати сервіс на належному рівні та втримати клієнтів насправді важко. Приємний персонал та адміністратор. А це дуже великий плюс у готельному бізнесі», - розповідають лучани.

А ми віримо, що в сім’ї лучан завжди пануватиме кохання, а відпочинок, подарований в День святого Валентина, ще більш скріпить їхні взаємні почуття!

«Ми тепер будемо і рекомендувати, і самі приїжджати в цей заклад».
«Ми тепер будемо і рекомендувати, і самі приїжджати в цей заклад».

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром