Вчителі Підгайцівського ліцею вчилися за кордоном створювати безпечне освітнє середовище

06 Лютого 2023, 17:42
Вчителі Підгайцівського ліцею переймали закордонний досвід створення безпечного освітнього середовища 758
Вчителі Підгайцівського ліцею переймали закордонний досвід створення безпечного освітнього середовища

Шестеро вчителів англійської мови Підгайцівського ліцею пройшли навчальний курс від Британської ради у Польщі.

Про це інформують на сайті Підгайцівської громади.

Педагоги з різних куточків України приїхали до Польщі заради професійного розвитку у складний час та навчилися, як покращити освітнє середовище для дітей в умовах війни, зробити його більш безпечним та допомогти учням не лише практично освоювати предмет, а й психологічно їх підтримати.

Участь в навчальному курсі взяли Катерина Семенюк, Іванна Романюк, Юлія Ковальчук, Наталія Оліченко, Юлія Ліщук та Вікторія Давидюк.

Наталія Оліченко розповіла, що вчителі-учасники мали можливість поділитися своїм досвідом, успіхами та проблемами, а також дізнатися:

  • як створити чутливе до травм навчальне середовище;
  • як керувати складною поведінкою учнів;
  • як зробити клас безпечнішим для учнів.

«Навчання відбувалося під пильним керівництвом досвідчених фахівців Британської Ради, а також трьох експертів з Великої Британії, Румунії та України», – поділилася педагогиня.

«Ми надзвичайно радіємо, коли наші вчителі використовують можливості, щоб вдосконалюватися та адаптуватися до складних умов війни. Тим самим, вони підтримують наше молоде покоління та підвищують рівень мотивації продуктивної роботи в освітньому середовищі», – прокоментувала директорка Центру професійного розвитку педагогічних працівників Світлана Зінкевич.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром