У Струмівці під час благодійного вечора назбирали майже 140 тисяч гривень на авто для бійців «Любарта»

06 Лютого 2023, 15:03
Благодійний аукціон 1222
Благодійний аукціон

Майже 140 тисяч гривень вдалося назбирати на автомобіль для спецпризначенців ОЗСП «Любарт», які воюють на Донецькому напрямку, під час благодійного аукціону.

Подія відбулася 4 лютого у ресторані «Манго», що у селі Струмівка. Про це повідомляють на сторінці Підгайцівської громади. 

Благодійний вечір організували власники ресторану – родина Гроголів. 

Аби зібрати необхідну суму, організатори влаштували благодійний аукціон, а також культурну програму з виступами мотиваційних спікерів та артистів, безпрограшну лотерею та підготували фуршет для гостей благодійного вечора.

Ведучою благодійного вечора була Наталка Войтович. Одним із перших лотів, який вона виставила на аукціон, став український прапор із підписами спецпризначенців «Любарт». Його днями привезла з Бахмута луцька політикиня Юлія Вусенко. Нещодавно вона повернулася зі своєї поїздки на Донеччину, тож розповіла про те, як живуть військові «на нулі».

«Російсько-українська війна занулила нас усіх – усі ми зараз на нулі емоцій, нулі безпеки чи розуміння того, яке майбутнє чекає наших дітей. Але коли я була там, на сході, із благодійною місією, – там зовсім інші «нулі». Один із військових розповів мені, що для нього бути «на нулі» – це кожен день прощатися з життям, по-іншому цінувати життя і думати, що залишиться після мене. І я побачила там зовсім інших хлопців – таких достойних, що це надало ще більше стимулу робити все, що я можу, аби полегшити їм наближення Перемоги», – сказала Юлія Вусенко. 

Стяг луцьких воїнів на аукціоні придбали за 5500 гривень.

Під час благодійного вечора відбувся показ нової колекції піджаків «з українською душею» від Олександри Забіяки, а один із них купили як лот на аукціоні. Та й сама Олександра була активною учасницею торгів та придбала кілька дороговартісних лотів аукціону. 

Співучим голосом програми стала Марія Хурсенко. Вона виконала легендарну пісню свого батька «Соколята». А музичним – скрипалька Анастасія Гарбуза.

На завершення вечора виступив ліричний виконавець із Луцька Olivan, який заспівав пісні, які вже стали відомими, та презентував нову композицію, створену із відомою хіп-хоп виконавицею, сингл з якою офіційно презентують найближчим часом. Сомельє вечора був Олександр Оренчин.

Гостей чекали вишукані страви, три фуршетні столи, кава та кенді бар, фотозони, подарунки та лотерея. У підсумку для військових Бахмута вдалося зібрати 139 тисяч гривень.

Кошти продовжують збирати на рахунок Монобанку, зробити свій внесок можна за посиланням.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром