Вийшов тисячний номер тижневика «Сім’я і дім»

18 Лютого 2016, 16:24
3859

Перший номер видання «Сім’я і дім. Народна трибуна» надрукували 27 грудня 1996 року, засновником і перший редактором редактором був відомий журналіст Іван Корсак.

Відтоді газета впевнено зайняла нішу чтива для різних поколінь.

«Громадсько-політичних газет, як і зараз, так і тоді, було багато. А от «сімейної» преси на зразок журналів «Лиза», «Единственая» не було. А це – дуже цікавий і читабельний сегмент, і віддавати його росіянам було би неправильно. Крім того, у 1990-х роках дуже важливо було не нити, що українському слову важко, а брати і видавати українське слово», – пояснює Іванк Корсак.

«Сім’я і дім» упродовж двох десятків років впевнено тримається  у трійці лідерів ринку друкованої преси у Волинській області. Упродовж багатьох років газета працювала в тандемі з однойменним FM-радіо, але з 2015 року медіа-холдинг поповнили нові онлайн-проект. Це «Таблоїд Волині» та мережа гіперлокальних ЗМІ «Rayon.in.ua».

«У концепції нових видань ми дотримуємося базових цінностей «Сім’ї і дому». Тобто намагаємося виробляти в основному позитивний контент, що дуже важливо в усі часи, а особливо у кризові», – пояснює шеф-редактор медіа-холдингу Юрій Ричук.

Колектив газети «Сім’я і дім»
Колектив газети «Сім’я і дім»

За 20 років «Сім’я і дім» випрацювала свій впізнаваний стиль роботи. Журналісти, які в різні часи працювали в редакції  «Сім’ї і дому», знані професіонали, часто редактори ЗМІ. Сьогодні медіа-холдинг планує відкривати на своїй базі школу практичної журналістики, де журналісти-початківці зможуть отримати перший досвід роботи.

Довідково. Редакція газети «Сім’я і дім. Народна трибуна» входить до групи компаній «Volwest Group».
 
Переглянути анонс ювілейного номера можна тут. 

У редакції медіа-холдингу відсвяткували тисячний номер «Сім‘ї і дому» ексклюзивним тортом.







Коментарі
19 Лютого 2016, 14:51
З чим вітаю &quot;Сім’ю і Дім&quot;<br/>А даний ресурс закриває можливість коментувати статті. Свобода слова, кажете.
19 Лютого 2016, 14:52
Для перевірки перейдіть на http://lutsk.rayon.in.ua/news/5653-u-snu-gotuvatimut-fahivtsiv-iz-kiberbezpeki і спробуйте залишити коментар
21 Лютого 2016, 17:57
І зворотній зв’язок нікому не потрібний
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром