Закривають єдине вегетаріанське кафе в місті

18 Лютого 2016, 15:30
7104 Джерело: volyn.tabloyid.com

Нелюбителі м’яса дуже тішились відкриттям цього закладу в Луцьку, однак радість пообідати, нікого не вбиваючи, виявилась недовготривалою.

За два роки існування вегетеріанське кафе «Намасте» не виправдало себе, попри оригінальну кухню та привітний персонал, пише «Таблоїд Волині».
 
Як стало відомо, 27 лютого «Намасте» відкриє двері відвідувачам востаннє. Причина закриття – «бо невигідно». Як кажуть в неофіційних розмовах, на місці «Намасте» планують відкрити піцерію. Цікаво, що поруч вже є «Дядя Піца», тому відкриття ще одного подібного закладу так близько однозначно складе конкуренцію.
 
Наразі в кафе діє знижка 20% на всю продукцію магазину «Намасте». Тому, хто ще там не бував, ще можете встигнути відвідати.  

До слова, нещодавно в Луцьку закрились ще два заклади громадського харчування: паб «Горище» на проспекті Соборності, 14а та «BestBurger» на Лесі Українки, 31. 
 
 Довідка
 
«Намасте» ‒ перше у місті кафе вегетаріанської кухні. Відкрили заклад 20 грудня 2013 року за адресою вул. Лесі Українки, 57. В асортименті – лише корисна і здорова їжа, в тому числі солодощі індійської кухні. Наприклад, ладду, бурфі, халава та сандеш. В якості персоналу – працівники, що практикують вегетеріанство не один рік. Кухарі – спеціалісти у ведичній кулінарії з 20-річним досвідом, які були на багатьох вегетаріанських фестивалях.

Коментарі
19 Лютого 2016, 11:55
Не є вегетаріанкою, та й ціни в кафе низькими не назвеш, але шкода, що закривають.
Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром