Стало відомо, що буде замість старої частини луцького авторинку

02 Лютого 2023, 17:39
Стало відомо, що буде замість старої частини луцького авторинку 1167
Стало відомо, що буде замість старої частини луцького авторинку

На місці старої частини луцького авторинку, яку в народі називали «кліткою», буде склад побутової хімії, засобів гігієни і косметики. У майна нові власники, наразі тривають ремонтні роботи.

Про це «Силі правди» розповіли представники підприємства, яке придбало нерухомість.

У «клітці» луцького авторинку знаходиться нерухоме майно, яке до грудня 2022 року належало гаражному кооперативу «Сигма». Однак земля під ним – комунальна. За шість років кооператив не сплатив жодної копійки до бюджету за користування ділянкою, заборгувавши таким чином понад два мільйони гривень.

Прокурори в інтересах Луцької міської ради звернулися до суду і арештували рахунки «Сигми». До цього кооператив встиг продати своє майно вінницькому підприємству «Феху Рент», яке працює в сфері побутової хімії, засобів гігієни, косметики, парфумерії та товарів для дому на території України.

Центр журналістських розслідувань «Сила правди» зв’язався з співзасновником компанії Русланом Халандирьовим, аби з’ясувати, що нові власники планують робити з майном.

Телефоном чоловік розповів, що юристи ТОВ «Феху Рент» працюють над узаконенням користування земельною ділянкою, а діяльність компанії ніяк не пов’язана із авторинком.

«Ми придбали це майно у попередніх власників, робимо зараз ремонт, уже там йдуть роботи. Будемо вести там нашу звичайну діяльність: зберігання товарів гігієни, памперсів, зубних паст тощо. Ми договір з Луцькрадою точно будемо укладати, над цим вже працюють наші юристи, бо знаємо про проблеми попередніх власників із землею. Але тих людей я взагалі не знаю, ми шукали приміщення – знайшли, ремонтуємо. От і все, наша діяльність не пов’язана з авторинком», – розповів співзасновник компанії ТОВ «Феху Рент» Руслан Халандирьов.

Напередодні «Сила правди» розповідала, що наприкінці 2022 року Волинська обласна прокуратура звернулася до господарського суду з заявою про забезпечення позову й арешт 2 мільйонів 81 тисячі гривень гаражного кооперативу «Сигма». 

Прокурори стверджують, що ці кошти накопичились на рахунках фірми внаслідок невиплати орендної плати за користування земельною ділянкою на луцькому авторинку. Згодом ці кошти планують стягнути, якщо суд прийме відповідне рішення.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром