Школярі Боратинської громади змагалися у вправності з військово-прикладної підготовки

02 Лютого 2023, 15:27
Змагання у Лаврові 1170
Змагання у Лаврові

З метою поліпшення військово-патріотичної роботи з учнями, фізичної та морально-психологічної підготовки юнаків до служби у Збройних Силах України на базі Лаврівського ліцею відбулися особисто-командні змагання з військово-прикладної підготовки серед школярів Боратинської громади.

Змагання були присвячені пам’яті Петра Сєкунова, вчителя предмету «Захист України» Лаврівського ліцею. Учасників змагань привітав Віктор Папко, директор місцевого ліцею, учениці ліцею розповіли про нелегкий та разом з тим цікавий життєвий шлях Петра Марковича. Також цікавими спогадами перед присутніми про свого наставниками поділився Арсен Сидорчук, його вихованець, а нині – вчитель місцевого ліцею. Про це йдеться на сайті Боратинської громади. 

Після відкриття заходу в спортивній залі ліцею розпочалися змагання. До програми змагань було включено: човниковий біг, стрільба з пневматичної зброї, підтягування на перекладині, комплексно-силова вправа.

Згідно Регламенту змагань, від навчального закладу в кожному виді змагань приймали участь два учасники.

У змаганнях з підтягування на перекладині учасники показали високі результати. Третє місце з результатом 20 підтягувань посів Артем Чернюк з Гіркої Полонки, друге місце з результатом 21 підтягування у господаря змагань Андрія Сахацького, а перемогу з результатом 22 підтягування здобув Вадим Кочук з Боратина.

У змаганнях зі стрільби з пневматичної зброї друге та третє місце розділили вихованці місцевого ліцею, Дмитро і Дарина Рабовичі, а перемогу з результатом 36 очок здобув Ілля Марчук з Боратинського ліцею.

У змаганнях з комплексно-силової вправи розподілились таким чином: 3 місце – Вадим Василюк з Радомишльського ліцею, друге — Данило Соловйов Рованцівського ліцею, та перемогу здобув Артур Жарчинський з Боратинського ліцею.

У заключному виді змагань третій результат показав Антон Видрич (Рованцівський ліцей), друге місце у Івана Январьова (Лаврівський ліцей), а переможний результат показав Ілля Березнюк з Боратинського ліцею

У загальнокомандному заліку третє місце посіли вихованці Гіркополонківського ліцею, друге місце у команди з Боратина, а перемогу здобули господарі змагань.

По завершенню змагань переможцям та призерам змагань вручили грамоти та медалі від організаторів змагань. Від Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна» Арсен Сидорчук, член наглядової ради, вручив кожному учаснику змагань солодкий сувенір а переможцям у кожному виді змагань подарував дорожній рюкзак.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024