Вокальний ансамбль Підгайцівського центру культури підкорив українськими колядками серця польських глядачів

31 Січня 2023, 12:12
Вокальний ансамбль Підгайцівського центру культури підкорив українськими колядками серця польських глядачів 607
Вокальний ансамбль Підгайцівського центру культури підкорив українськими колядками серця польських глядачів

У польському місті Тересполь Люблінського воєводства 28–29 січня 2023 року проходив XXVI Міжнародний фестиваль східнослов’янських колядок, який є одним із найпрестижніших заходів такого типу в цій частині Європи.

Про це інформують на сайті Підгайцівської громади.

Цьогоріч організатори міжнародної події у Міському центрі культури, спорту та відпочинку міста Тересполь приймали нові хори та колективи з найвіддаленіших куточків Польщі, Словаччини, Румунії та України, які дивували тереспольську публіку колоритними виступами та неповторним співом.

Підгайцівську територіальну громаду представив аматорський ансамбль КЗ «Центру культури туризму, молоді та спорту» у складі Тетяни Горбач, Ольги Драницької, Леоніда Романюка, Наталії Саковець, Галини Степанюк, Лариси Стернійчук, Віталія Шкорупського та баяніста – Василя Суворова.

Глядачі гучними оплесками та вигуками «Браво» зустріли виступи артистів Підгайцівської громади, які презентували колядки «Добрий Вечір тобі, пане господарю», «Слава богу на висоті», «Во Вифлеємі стала новина» та «Спи Ісусе, спи».

Наприкінці виступу представникам колективу вручили подяку за участь та подарунок від організаторів.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024