Волинське управління державної служби якості освіти консультує батьків та освітян

30 Січня 2023, 15:12
Фото ілюстративне 1006
Фото ілюстративне

Управління Державної служби якості освіти у Волинській області надає консультації, допомагає, розглядає звернення учасників освітнього процесу у сфері освіти відповідно до законодавства.

 Про це Район.Луцьк інформує пресслужба управління. 

Чимало запитань виникає в учасників освітнього процесу сьогодні: чи є безпечним освітнє середовище, де навчається моя дитина? Що робити, якщо заклад освіти не реагує на звернення учасника освітнього процесу? Чи можуть батьки втручатися в навчальну програму або вимагати від учителів інших методик? Як бути вчителеві, якщо він зіткнувся з батьками, які не достатньо обізнані з особливостями навчального процесу, але хочуть активно на нього впливати? У закладі освіти не проводяться заходи із запобігання проявам дискримінації, булінгу (цькування) та мобінгу? На такі питання зможуть надати кваліфіковану відповідь фахівці управління Державної служби якості освіти у Волинській області. 

У період воєнного стану управління продовжує розглядати звернення громадян, батьків, педагогів, консультувати керівників закладів освіти й представників органів управління освітою місцевих органів влади та органів місцевого самоврядування з питань забезпечення доступної та якісної освіти, спільно долати виклики, перед якими стоїть країна в час війни. 

Актуальні канали зв’язку, через які громадяни можуть звернутись до управління Державної служби якості освіти у Волинській області:

  • телефонна гаряча лінія 38 068 4158835
  • електронна адреса volyn@sqe.gov.ua 
  •  на особистий прийом запис за номером телефону +38 068 146937
  •  письмове звернення можна відправити на поштову адресу управління Державної служби якості освіти у Волинській області:  м.Луцьк, вул. Кременецька, 38,  Волинська область
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром