Аби відремонтувати дороги Волині, треба 20 мільярдів, – Гунчик

15 Лютого 2018, 13:19
Володимир Гунчик 3477
Володимир Гунчик

Дороги з Луцька до Львова та з Луцька до Волoдимира-Волинcького і Устилугу будують за президентською програмою. 

Капітальний ремонт дорожної інфраструктури області започаткували ще у 2016 році. До цього часу повністю відремонтували дорожнє покриття на сполученні зі Львовом, і ведуть роботи на дорозі у напрямку Устилугу. Про це у інтерв'ю 5 каналу розповів голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик. 

«Ми всі були скептиками у 2014 році, коли Президент під час зустрічі з головою ОДА у Львові сказав, що започатковує ініціативу використання коштів з митниці. Ніхто не відчував ще тоді глибини цієї думки, і ми поставилися до неї доволі скептично. Але завдяки цій ініціативі ми на сьогодні маємо величезний позитив у дорожньому будівництві. 

Повністю збудована дорога Луцьк – Львів на території Волинської області, завершуємо дорогу Луцьк – Волoдимир-Волинський – Устилуг. Завдання сьогодні разом з Мінінстерством інфраструктури і Укравтодором за 5 років з 2016 по 2020 роки побудувати основні магістральні дороги. Це не буде ямковий ремонт чи точковий ремонт. Це факично відновлення всієї дорожної інфраструктури на цих напрямках. І поступово починатимемо розгалужуватися – від магістральних доріг виходити на державні, місцеві і комунальні», – розповів Гунчик.

За його словами, аби привести до ладу всі дороги на Волині, потрібно близько 20 мільярдів гривень.

Читайте також: «Служу нарoдoві України»: Гунчику присвoїли звання підпoлкoвника.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром