У Луцьку в водія забрали права та оштрафували за «п’яну» їзду

29 Січня 2023, 15:01
У Луцьку в водія забрали права та оштрафували за «п’яну» їзду 960
У Луцьку в водія забрали права та оштрафували за «п’яну» їзду

У Луцьку оштрафували та позбавили водійських прав керманича BMW, який втік після ДТП з маршруткою та їздив п’яним по місту.

Про це стало відомо з постанови Луцького міськрайонного суду пишуть «Волинські новини».

Перший епізод трапився 19 листопада минулого року на вулиці Мазепи, 86 у місті Рожище. Водій BMW 560L Роман Б. не дотримався безпечного бокового інтервалу, внаслідок чого скоїв зіткнення з автобусом БОГДАН А-09202, який рухався у зустрічному напрямку. Після зіткнення він втік з місця ДТП.

Через чотири дні того ж водія спіймали п’яним за кермом на вулиці на території АЗС Amic, що на вулиці Рівненській. Від проходження медичного огляду на стан алкогольного сп`яніння він відмовився у присутності лікаря-нарколога КП «ВМЦТЗ».

В судове засідання водій не з`явився, однак до його початку подав заяву з проханням розглядати справу без його присутності. Водночас він подав до суду письмові пояснення, якими визнав вину в адміністративних правопорушеннях за статтями 122-4, 124, ч. 1 ст. 130. Водій повною мірою відшкодував завдані ним збитки внаслідок ДТП.

Врахувавши усі обставини, суд оштрафував правопорушника на 17 тисяч гривень та на рік позбавив його водійського посвідчення.

Читайте також: Вдруге за рік спіймали п’яним: у Луцьку оштрафували водія

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром