Луцький двір: парковка на дитячому майданчику

18 Лютого 2016, 11:42
2618

У дворі будинку на бульварі Дружби Народів, 13 мешканці тихим двориком задоволенні, проте переконані, що ставити автомобіль можна не тільки на дитячому майданчику.

Місцева жителька пані Юлія розповідає, що місце для дитячих розваг з’явилося не так давно. Перед виборами у відпочинковій зоні перед будинком поставили кілька лавочок. А потім спільними зусиллями людей та влади зуміли встановити турніки, пісочницю, каруселі.

«Деякі лавки ставили мешканці, аби було де сидіти старшим, бо тут часто бабусі відпочивають. Колеса чийсь батько приніс, турнічки міська рада поставила», – говорить Юлія.  

Жителька розповідає, що раніше, коли такого майданчика не було, то там частенько ставили машини. Зараз  відремонтована територія та високі бордюри не пускають злісних паркувальників поставити автомобіль у неналежному місці.

Проте, у кінці дитячого майданчика і досі залишилися плити, сюди і полюбляють ставити залізного друга деякі мешканці.

«Познімали плити з майданчика, бо раніше їх було більше. Але там в кінці досі якийсь чоловік машину ставить», – обурюється пані Юлія.

Попри це мешканка розповідає, що двір доволі тихий та затишний, а шлагбаум не дозволяє непроханим гостям проникати на територію. 















Тут паркують авто
Тут паркують авто

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром