Лучани платитимуть більше за вивіз сміття

22 Квітня 2015, 16:17
4105 Джерело: http://jenshinam.com/

З першого червня цього року зростуть тарифи для мешканців міста і бюджетних установ на вивезення сміття підприємствами «Луцькспецкомунтранс» та «М.Ж.К».

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 22 квітня.

На початку літа послуги зі збору, вивезення, перевантаження, транспортування власним транспортом та захоронення побутових відходів подорожчають.В.о. директора департаменту економічної політики Луцької міської ради Костянтин Патракеєв розповів, що у новому коригованому тарифі врахований ріст цін на пальне, а також розмір мінімальної заробітної плати. Зважаючи на ці чинники в середньому тариф для населення збільшиться на 16,7%.

Зокрема відтепер вартість послуги в ТзОВ «М.Ж.К» для багатоквартирних та одноквартирних будинків зросте до 7, 22, а  у КП «Луцькспецкомунтранс» 7, 54 гривні з людини. Для жителів приватних секторів вивезення сміття буде коштувати 8,90.

«Ці відкориговані тарифи уже покривають собівартість послуги. Взагалі ми відстаємо зі зміною тарифів на півроку. А для того, щоб тарифи у нас постійно були економічно обґрунтовані, то їх треба переглядати кожного кварталу. Бо до всього іншого треба враховувати ще й інфляцію», - зазначив Костянтин Патракеєв.  

20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром