Для любителів мандрів та рідного краю: на Волині започатковують дистанційні змагання

26 Січня 2023, 15:43
Фото ілюстративне 977
Фото ілюстративне

На Волині започатковують новий проєкт для тих, хто любить мандрувати та дізнаватися про краєзнавчі цікавинки рідного краю.

Обласні дистанційні змагання матимуть назву «Мандри». Про це Район.Луцьк інформують організатори – пресслужба Волинського ЦНПВТК.

 «Наша земля надзвичайно красива та багата на цікаві місцини – як історичні, так і природні. Та не завжди треба їхати далеко, щоб насолодитися красою природи чи архітектури, познайомитися з цікавими людьми. Все незвідане лежить поруч, варто лише поцікавитися місцевістю, в якій ми живемо. Працівники та гуртківці Волинського ЦНПВТК постійно мандрують пішки, велосипедами чи на байдарках всюди, де є що побачити. Пропонуємо і вам пройти чи проїхати рідною Волинню, зафіксувати трек та фото цікавих об`єктів і взяти участь у обласних змаганнях короткотривалих подорожей «Мандри», – закликають організатори.

У підготовці до мандрівки допоможе відеоматеріал за посиланнямУ ньому охочі до участі знайдуть відповідь на питання про те, як записати трек свого маршруту, як розмістити фотоматеріали, короткий опис подорожі та цікавих об’єктів, що зустрічаються на шляху.

Змагання тривають до 31 травня 2023 року.

Для участі у змаганнях треба пройти чи проїхати рідною Волинню, зафіксувати трек та фото цікавих об`єктів і до 31 травня надсилати на електронну пошту [email protected] заявку на участь.

Суддівська колегія буде розглядати матеріали про подорожі, здійснені у період поточного навчального року. Умови участі, критерії оцінки згодом будуть розіслані.

Читайте такожЛучан навчатимуть менторству з емоційної компетенції

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024