Частина луцьких шкіл перейде на дистаційне навчання на один день

25 Січня 2023, 13:45
Фото ілюстративне 1025
Фото ілюстративне

Велика частина закладів середньої освіти 26 січня буде проводити навчання за дистанційною формою через перекриття води на правобережній частині Луцька.

 

 

Про це виданню ВСН повідомив начальник департаменту освіти Луцької міськради Віталій Бондар.

Нагадаємо, про тимчасове припинення водопостачання у декількох мікрорайонах Луцька попередив водоканал. 

За словами Бондара, педагогічна рада кожної школи за потреби може приймати рішення про зміну режиму закладу, зокрема, перехід на дистанційну форму навчання.

«Про своє рішення школи повідомляють Департамент, аби ми були в курсі. А ситуація з відсутністю води надзвичайно важлива, бо це не лише питна вода, а й зупинка роботи санвузлів та харчоблоку. Тобто без світла не така ситуація критична, як без води. Загалом більшій школі у цій ситуації складніше справитися, ніж меншій, де можна зробити певний запас води на день. Наразі складно сказати, яка саме кількість шкіл буде працювати дистанційно, бо ще не усі відзвітувалися, але більші школи перейдуть на дистанційну форму навчання на один день», – зазначає Віталій Бондар.

 

У свою чергу інформації стосовно дитячих садочків поки немає. 

Читайте також: Правоохоронна діяльність, реклама, перукарське мистецтво: у ВНУ хочуть відкрити кілька нових спеціальностей

«Ці заклади мають меншу кількість дітей, і теж мають змогу запастися водою. У них є питні баки, тобто зупиняти їх роботу нагальної потреби немає. Але за необхідності будемо повідомляти батьків про таку необхідність, можливо про скорочений робочий день закладу. Бо батькам теж потрібно йти назустріч», - зазначив начальник департаменту.  

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром