Луцький двір: вантажівки руйнують будинок

17 Лютого 2016, 21:02
3278

Мешканці будинку на вулиці Мамсурова,6 скаржаться, що через вантажівки, які проїжджають повз, на будинку з’явилися тріщини. 

У дворі батьки самостійно поставили пісочницю, аби діти мали де гратися. А також мешканці власноруч змайстрували лавочки та стіл, щоб відпочивати на свіжому повітрі.

Проте, подвір’я, де нічим зайнятися дітям, не найбільша проблема жителів.

З вулиці Мамсурова за будинком №6 пролягає дорога, якою частенько їздять вантажівки, через які на фасаді будинку з’явилися тріщини.

«Дорогою завжди машини їздять по 20-40 тонн до приватних фірм. Вона не була розрахована та такі масивні машини. Їдуть вдень здебільшого, але буває, що і по ночах їх чути. Там пилорами є, вони дерева крадуть і вночі возять, щоб менше бачили. Є меблева фірма, то вона трохи спокійніша, бо великими машинами вони не їздять», – розповів мешканець будинку пан Олександр.

Окрім цього, розбиту машинами дорогу ніхто не ремонтує. Тому часто вода з вулиці стікає прямо під стіни багатоповерхівки і затоплює підвал.

Покинутою напризволяще виявилася не тільки дорога, а й сам будинок. ЖЕК не хоче брати його на свій баланс, бо доведеться робити ремонт.

«Колись будинок відносився до Боратина, але потім сільська рада від нього відмовилася. Проте, він і досі не належить жодному ЖЕКу, не хочуть вони брати його на свій баланс, бо доведеться робити ремонт, а на це потрібно багато грошей. У нас тут незавидна ситуація, похвалитися немає чим», – констатував пан Олександр.


Дорога, якою їздять вантажівки
Дорога, якою їздять вантажівки

Будинок на Мамсурова, 6 та проблемна дорога
Будинок на Мамсурова, 6 та проблемна дорога









Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
18 Лютого 2016, 12:49
Добре, хоч журналісти звернули увагу. Там не дорога, а місиво. Останній раз її ремонтували років 30 назад. Крім будинку, руйнуються ще й інженерні мережі, які проходять під дорогою.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром