З Підгайцівської громади у Бахмут поїхав автомобіль для спецпризначенців

24 Січня 2023, 16:30
З Підгайцівської громади у Бахмут поїхав автомобіль для спецпризначенців 861
З Підгайцівської громади у Бахмут поїхав автомобіль для спецпризначенців

У Підгайцівській громаді придбали, пофарбували та відправили на фронт авто. Цього разу – в Бахмут, для спецпризначенців окремого загону «Любарт».

Про це заступник Підгайцівського сільського голови Леонід Гроголь написав на своїй сторінці у фейсбуці. 

«Запити на автомобілі для військових у зону бойових дій приходять чи не щодня. Один потрібен був у короткі терміни для окремого загону спеціального призначення «Любарт», оскільки із чотирьох наявних, після обстрілу, вцілів лише один», – зазначає посадовець.

Автомобіль Мерседес Віто знайшли у Польщі, волонтер із Липин Дмитро Уринюк його швидко пригнав, пофарбував та підготував для передачі на Схід.

«Військові кажуть, що найперша проблема на фронті – відсутність «залізного коня», бо саме маневровість та швидкість пересування рятує людські життя. Тому, якщо бачите оголошення від волонтерів чи військових про потребу в автомобілі, не ігноруйте і допоможіть зібрати необхідну суму – це найменше, що ми можемо зробити у тилу», – написав Леонід Гроголь.

Придбав автомобіль заступник Підгайцівського сільського голови Леонід Гроголь.

Близькі військовослужбовців організували збір коштів на ще одну машину для ОЗСП «Любарт». Ціль – 160 тисяч гривень. Для донатів вони лишили посилання на банку: https://send.monobank.ua/jar/2S85H88oyL та номер картки 5375 4112 0274 6520.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром