Молоді: замість міні-маркету «поржавіле диво», якому депутати на 5 років продовжили життя

18 Лютого 2016, 08:21
2423

На Молоді, 6-Б, де зараз стоять величезні, поіржавілі від часу металеві конструкції, мав би бути торговий заклад

Будівництво розпочали ще у 2008 році. Підприємець Олександр Овчарук, який мав би звести торговий заклад, нічого не будує, але оренду йому депутати міськради продовжили.

Що за іржавий скелет прикрашає проспект, Район.Луцьк спробував з’ясувати у  заступника начальника управління містобудування та архітектури, головного художника міста Ярослава Матвіїва.

«Там мав бути невеликий торговий комплекс. Але через невідомі причини цей добродій нічого не робить. Було б добре вилучити у нього ділянку, яку він не освоює, і передати комусь іншому на умовах аукціону. Поки депутати йому продовжили оренду. Підприємець має право будувати там торговий комплекс. Оренду йому продовжили, точно не скажу, але, здається, на років п’ять», – зазначив він.

Ярослав Матвіїв зауважив, що розірвати зараз з підприємцем договір проблемно. Адже він може через суд його поновити і ще вимагати із позивачів моральні та матеріальні збитки.

Зазначимо, нещодавно Район.Луцьк писав про комунальні приміщення, які планують продати. Приміщення на Караїмській, 7, наприклад, тривалий час знаходиться в оренді. І хоча воно доволі закинуте і вочевидь його не використовують за призначенням, оренду підприємцеві однаково продовжують.

До слова, це приміщення підприємець-орендатор хоче придбати у власність за 70 тисяч гривень. Під час виїзного дня депутата обранці громади побували біля будівлі на вулиці Караїмській,7. На їхню думку, сума 70 тисяч гривень занадто занижена, адже за цей об’єкт бюджет міста може отримати в рази більше коштів. Тільки потрібно почекати кілька років, поки вийде термін оренди.



Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром