Науковець з Луцького НТУ бере участь у конкурсі найкращих українських стартапів

23 Січня 2023, 16:52
Стартап луцької команди 1109
Стартап луцької команди

Доцент кафедри компʼютерних наук Луцького національного технічного університету Юрій Лукʼянчук та його команда «QR + 3D» беруть участь у конкурсі найкращих українських стартапів. 

16 січня стартувало голосування за найкращі стартапи, що народилися з моменту повномасштабного вторгнення рф. Про це йдеться на сайті ЛНТУ.

Організатори конкурсу розшукали півсотні стартапів, які полегшують життя українців під час війни та допомагають переживати складні часи.

Кращий стартап отримає Starlink, а пʼять проєктів, які наберуть найбільше голосів, матимуть можливість запітчити свою розробку перед американськими інвесторами. 

Луцька команда презентує створення унікальних аксесуарів, які є корисними та життєво необхідними для безпеки дітей завдяки поєднанню технології QR-коду та 3D-друку.

«Користувач отримує унікальний аксесуар, який містить QR-код із необхідною та важливою інформацією. Продукт надає можливість батькам бути спокійними за власних дітей. Конкуренти не використовують поєднання технологій 3D-друку та QR-коду», – йдеться в описі проєкту. 

Якщо ви хочете підтримати цей стартап, треба перейти за посиланням, натиснути синю кнопку та віддати голос за проект «QR + 3D».

Голосування припиняється 30 січня о 15:00. Оголошення переможця відбудеться 31 січня на dev.ua.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром