Волинський національний університет розширює співпрацю з підприємствами соціально відповідального бізнесу

19 Січня 2023, 13:30
Волинський національний університет розширює співпрацю з підприємствами соціально відповідального бізнесу 995
Волинський національний університет розширює співпрацю з підприємствами соціально відповідального бізнесу

Волинський національний університет імені Леся Українки 17 січня підписав угоди про співпрацю та партнерство з ПП «МІДАС-ТРЕЙД» (Україна) та ТзОВ «Polrod Pack» (Республіка Польща).

Про це інформують на сайті навчального закладу.

Зазначили, що підприємства, бувши партнерами між собою, мають однакові цілі щодо менторства для здобувачів освіти університету під час виробничих практик.

Власник «МІДАС-ТРЕЙД» Сергій Мусь окреслив можливості для здобувачів освіти спеціальності «Облік і оподаткування» під час проходження виробничих практик у сфері обліково-аналітичного супроводу зовнішньоекономічної діяльності.

Засновник «Polrod Pack» Павло Юрко сказав, що саме молоде покоління має змінити ситуацію і в обліковому просторі зовнішньоекономічної діяльності суб’єкта господарювання, і в митному регулюванні та чесному контролі, що сприятиме викоріненню корупції в усіх сферах.

Ректор Анатолій Цьось висловив задоволення від того, що когорта партнерів із бізнесу постійно зростає.

«Чи не вперше наші здобувачі освіти матимуть нагоду проходити виробничі практики на підприємствах із однаковим видом економічної діяльності в Україні та Польщі. Новий досвід стане запорукою зростання якості освіти», – сказав очільник університету.

Позитивно відгукнувся про партнерство із підприємствами проректор з науково-педагогічної роботи, економічного розвитку та проєктної діяльності Ігор Чуліпа, зазначивши потребу підвищення соціальної відповідальності бізнесу в напрямі наставництва молодого покоління.

Завідувач кафедри обліку і оподаткування Ірина Садовська висловила щиру вдячність власникам бізнесів Сергієві Мусю та Павлові Юрко за довіру до рівня підготовки здобувачів освіти спеціальності «Облік і оподаткування» та можливість проходження практики і в регіоні, і за кордоном.

Деканка факультету економіки та управління Тетяна Данилюк наголосила, що порівняння практик обліку в Україні та Польщі створить передумови для формування нових компетенцій.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром