Лише година на купівлю: у Музеї Корсаків проведуть благодійний аукціон картини Петра Антипа

25 Січня 2023, 09:34
Перформанс Народження Народження 3263
Перформанс Народження Народження
Музей сучасного українського мистецтва Корсаків запрошує долучитися до мистецької акції від художника Петра Антипа «Дерево життя», де охочі зможуть наживо та онлайн спостерігати за створенням картини та відразу придбати її на благодійному аукціоні.
 
Подія відбудеться в межах проєкту «Космогонія»  25 січня о 17:00. Лише годину – з 18:00 до 19:00 можна взяти участь в благодійному аукціоні як у Музеї, так і в онлайн режимі. Про це журналістам Район.Луцьк розповіли організатори дійства.
У програмі:
  • Вітальне слово від куратора проєкту Віктора Корсака.
  • Створення впродовж години, під музичний супровід картини «Дерево життя» художником проєкту, Петром Антипом.
  • Благодійний аукціон створеної картини – усі кошти з її продажу спрямують на тактичні медичні засоби для ЗСУ.

Участь у благодійному аукціоні можна взяти офлайн в Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків або ж онлайн. Для цього потрібно обов'язково заповнити реєстраційну форму.

Важливо, що благодійний аукціон картини «Дерево життя» організатори проведуть відразу після її створення, о 18:00, і триватиме він одну годину. 

Зробити ставку легко – це буде поєднання онлайн- та офлайн-аукціону. 

Стартова вартість картини – 500 доларів, крок аукціону –100 доларів.

Зібрані під час благодійного аукціону кошти передадуть волонтерському VolWest HUB на виготовлення тактичних медичних засобів для ЗСУ.

«Цей аукціон є чудовою можливістю не тільки здійснити престижну покупку, інвестувати в активи, що будуть лише зростати у вартості, але й допомогти українським воїнам», – кажуть організатори.
Нагадуємо, що зараз у Музеї Корсаків створюється найбільше мальоване полотно у світі, висотою 10 метрів і шириною — 200 метрів. Площа складатиме 2 тисячі м2 і буде сформована з 300 фрагментів, кожен із яких одночасно буде окремим самостійним арт-об’єктом.
 
Картину, впродовж півтора року, створюватиме знаковий український художник — Петро Антип, а мистецьке дійство триватиме понад 3 тисячі годин.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром