Ландау: через поганий водовідлив руйнується будинок

17 Лютого 2016, 13:08
2673 Джерело: svidomo.org

На вулиці Ландау, 5 через незадовільний стан водовідливів після опадів та під час танення снігу вода починає стікати з даху не по ринвах, а по стінах будинку.

Питання порушив Василь Арсенюкна інтернет-ресурсі «Відкрите місто».

Він нарікає, оскільки цю проблему не вирішують тривалий час, вода розмила цементовий розчин і проникає в квартири мешканців будинку, псуючи шпалери, штукатурку, призводить до виникнення шкідливої плісняви і навіть псування дерев’яних плінтусів та паркету.

« З 2014 року отримую лише відмовки, що на даний ремонт гроші будуть виділені в наступному році, або приходять відписки про те, що на будинок 6 роки тому були витрачені кошти на ремонт», – пише лучанин.

За словами Василя Арсенюка, будинок передали на баланс ЖЕКу більш як 15 років тому. За цей час тільки раз зробили ремонт.

«При чому за усі будівельні матеріали платили мешканці будинку (пісок, цемент, фарба та ін.), та зі слів ЖЕКу вони понесли величезні збитки» – стверджує він.

І просить міську раду допомогти у виділенні коштів на проведення ремонту.

«В будинку живуть пенсіонери, родини з маленькими дітьми, інваліди, учасники АТО які не мають змоги додатково платити за ремонт»,  – зазначає мешканець вулиці Ландау.  

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром