Renault Captur – правильний кросовер для Луцька

12 Лютого 2018, 11:49
Renault Captur 4932
Renault Captur

«Рено Каптюр» – передньопривідний кросовер класу «К1», світова прем`єра якого відбулася в березні 2013 року.

Побудований на базі хетчбека Renault Clio В-класу, Captur перетворився на бестселер в сегменті В в усій Європі. У кросовер, якого піддали значному оновленню, увели нові кольори, була оновлена решітка, яка відтепер складається з більш широких та рельєфних планок, оновлений радіатор – ці й не тільки зміни можна побачити, сідаючи за кермо автомобіля. А особливо приємним бонусом стане скляний панорамний дах над переднім рядом сидінь, що зробить поїздки ще більш захопливими та жаданими.

«Каптюр» створив дизайнер Лоренс ван ден Аккер, який усе ж не ризикнув використати в серійній версії автомобіля ті ж сміливі рішення, що були реалізовані й у концепт-карі, проте деякою мірою схожість можна простежити. Це, наприклад, схожі нюанси в оформленні лицьової частини урбаністичного, оновленого кроссовера. «Рено Каптюр» загалом вийшов гармонійним та сучасним.

«Каптюр» створив дизайнер Лоренс ван ден Аккер
«Каптюр» створив дизайнер Лоренс ван ден Аккер

Верхня частина авто, як і раніше, має чорну гладку відділку, утім, все одно зовнішній вигляд виграє попередників «Каптюра» за рахунок хромованої вставки. 

Вже у базовій комплектації відомий Captur оснащений системою доступу до салону без ключа, допоміжною функцією легкості старту на підйомі, заднім парктроніком та іншим корисним обладнанням, яке буде в нагоді для любителів підкорювати дороги й долати відстані. За доплату можливе монтування мультимедійного комплексу Renault R-Link із сенсорним екраном та можливість підключення зовнішніх електронних пристроїв через протокол Bluetooth, а також аудіосистема Arkamys, що містить 6 динаміків. Важливо враховувати, що це лише мала частина з того, чим можна доповнити Ваш «Каптюр».

Приємний бонус – скляний панорамний дах над переднім рядом сидінь
Приємний бонус – скляний панорамний дах над переднім рядом сидінь

Renault Captur передбачає індивідуальне налаштування зовнішнього вигляду. Кросовер цілком може відповідати вашому характеру. Відкрити спектр двоколірного окрасу й пропозиції різноманітних кольорів – цим може похизуватися «Каптюр»!

Альтернатива є й у процесі вибору колісних дисків: вам запропонують 16-дюймові Adventure або ж 17-дюймові колісні диски Explore та Emotion.

Ще однією з особливостей автомобіля є абсолютно світлодіодне С-подібне переднє й заднє освітлення, що стало фірмовою «фішкою» Renault Captur. Це дозволить виділятися в натовпі й не залишить байдужим нікого!

Залишилися потрібні елементи від попередників Captur – висувний бардачок, змінна оббивка сидінь та унікальна трансформація заднього ряду й багажника. 

Зашитий у непофарбований пластик нижній периметр кузова й кромки дверей як ніколи актуальні й затребувані на наших, не завжди ідеальних, дорогах. Особливо це буде в нагоді в зимовий період, коли з легкістю можна потрапити в глибокий замет (єдиний нюанс: пам'ятайте про довгий звис кузова).

Досконалість та плавність ліній, комфортне керування й маневреність – Renault Captur подарує легкість пересування, свободу вибору й насолоду від поїздки! 

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром