На війні загинув воїн зі Шклиня Віктор Вороняк

07 Січня 2023, 09:00
На війні загинув воїн зі Шклиня Віктор Вороняк 1928
На війні загинув воїн зі Шклиня Віктор Вороняк

Городищенська громада отримала скорботну звістку: на війні загинув захисник України Віктор Вороняк зі Шклиня (23 роки).

Про це повідомили на сайті громади.

Солдат військової служби по мобілізації Вороняк Віктор Русланович, 6 січня 1999 року народження, вірний військовій присязі, загинув внаслідок важких поранень 31 грудня 2022 року в результаті штурму ворожими підрозділами  позицій ЗСУ, та ворожого артилерійського обстрілу в східній околиці міста Бахмут Донецької області, при здійсненні заходів із забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України. Смерть солдата Віктора Вороняка пов’язана із виконанням обов’язків військової служби та захистом батьківщини.

«Мужній воїн героїчно захищав рідну Україну і кожного з нас. Нехай Господь прийме його душу і дасть сил рідним та близьким пережити це горе. Сумуємо разом із вами, низько схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять полеглому Герою України! Слава Україні! Героям слава!» – зазначили на сайті громади.

На знак шани за загиблим 23-річним військовослужбовцем Віктором Вороняком за  розпорядженням голови у Городищенській громаді оголосили триденну жалобу.

Детальну інформацію щодо дати та часу зустрічі загиблого земляка повідомлять згодом.

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024