Соборності: патрульні затримали неадекватного водія

16 Лютого 2016, 18:44
2836

До патрульних надійшов виклик про те, що на проспекті Соборності автомобіль «Міцубісі» пізно ввечері їздить по пішохідній зоні та мало не збив двох людей, у результаті поліцейські винесли водієві три постанови та два протоколи.

Про нічні події‬ понеділка, 15 лютого,  повідомляє Патрульна поліція Луцька у Facebook.

ТРИ ПОСТАНОВИ ТА ДВА ПРОТОКОЛИ - НА ОДНОГО ВОДІЯ#lutskpolice #патрульнаполіція #поліціяЛуцькаДо патрульних надійшов...

Опубліковано Патрульна поліція Луцька 16 лютого 2016 р.

У район РАЦСу одразу прибули поліцейські та перекрили рух цього автомобіля.За словами свідків, четверо людей (два чоловіки і дві жінки) у машині вигукували, лаялись, порушували громадський порядок.

З автівки вийшов водій, спочатку сказав, що це не він був за кермом, на прохання патрульних відмовився надати документи на право водіння та почав чинити опір поліцейським. За ним вийшов його товариш. Обоє правопорушників намагались вчинити бійку з патрульними, однак це їм не вдалось, адже їх затримали і доставили у міський відділ поліції.

Жінки, що були в машині, повідомили, що один з затриманих – митник, цей же чоловік теж так говорив, однак потім з’ясувалось, що це неправда. Та водій все одно вигукував, що він «все вирішить» і що йому «нічого не буде».

Також виявилось, що на автомобілі були номерні знаки, які не відповідають цьому транспортному засобу. На це водій агресивно відреагував, вигукуючи, що в нього таких машин багато і що він їздитиме щодня на них «на зло патрульним».

Після встановлення осіб у міськвідділку чоловіків доправили у наркодиспансер на освідування. Тут водій поводився так, ніби має зв’язки з працівниками, сам про це говорив, однак продовжував поводитись неадекватно. У результаті від проходження тесту на вміст алкоголю в крові особи відмовились.

Зауважимо, що скрізь чоловіки, а особливо водій авто, поводились агресивно, вживали нецензурні висловлювання на адресу поліції, намагались затіяти бійку.

Авто правопорушника евакуювали на штрафмайданчик.

На водія патрульні винесли постанову за ст. 126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки), склали адмінматеріали за ст. 173 (дрібне хуліганство, тобто нецензурна лайка в громадських місцях, образливе чіпляння до громадян та інші подібні дії, що порушують громадський порядок і спокій громадян) і ст. 185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника міліції при виконанні ним службових обов'язків) КУпАП, виписали протоколи за ч. 4 ст. 122 (порушення, передбачені частинами першою, другою або третьою цієї статті, що спричинили створення аварійної обстановки) і за ст. 130 КУпАП (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння). На його товариша винесли постанови за ст. 173 і 185 КУпАП.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром