«Волинь-Університет» двічі перемагає у волейбольній Суперлізі

10 Лютого 2018, 16:31
Луцькі волейболістки повернулися на шлях перемог у Суперлізі 3270
Луцькі волейболістки повернулися на шлях перемог у Суперлізі

Луцькі волейболістки хоч і натужно, але знову цього сезону обіграли вінницький «Білозгар-Медуніверситет».

Як ми і передбачали напередодні, на підопічних Богуслава Галицького чекали нелегкі бої з добре знайомими опонентками. Частенька ротація у виконанні Юлії Якушевої робила враження, що вінничанки виглядали свіжішими за наших дівчат, які протягом попередніх тижнів добряче намучилися з «Галичанкою» та «Хіміком». Утім, у вирішальний момент луцькі волейболістки брали своє за рахунок досвіду, а молода гарячковість суперниць призводила до невимушених помилок.

У першій грі найважче «Волині-Університету» було у другій партії, половину якої дівчата постійно наздоганяли суперниць у рахунку. Утім, моральний вибух після довгоочікуваного повернення на майданчик Анастасії Тищенко за рахунку 14:16 дозволив їм зробити ривок – 9:3 – після якого лучанки уже своє не віддали. Не віддали й першу гру – 3:0 (25:19, 25:22, 25:13).

А от у суботньому протистоянні успіх потрібно було буквально «виривати зубами». У кожній з двох перших партій дівчата з «Білозгару» боролися до останнього та були близькі до додаткових розіграшів, а у третій взагалі впевнено виграли, всю партію, ведучи у рахунку. Четвертий сет також починався для волинянок не зовсім вдало, а вирівняти гру вдалося завдяки вдалим атакам Людмили Осачук та Любові Ужви. А за рахунку 20:20 наші волейболістки як слід налаштувалися та навіть попри тайм-аути не віддали опоненткам жодного розіграшу – 3:1 (25:21, 25:23, 20:25, 25:20).

Головні наші конкурентки у боротьбі за друге місце Суперліги з «Галичанки» паралельно двічі поступилися «Хіміку». Тож тепер команда Богуслава Галицького попереду від тернополянок на три перемоги. Чи вистачить цього до завершення регулярної першості – покаже лише час. Наразі ж треба буде брати своє уже за два тижні, коли «Волинь-Університет» поїде до Рівного на матчі проти «Регіни».

 

Дмитро КУЗНЕЦОВ

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром