У Німеччині зібрали гроші для лікування луцького бійця

16 Лютого 2016, 17:41
1872 Джерело: facebook.com

Міський голова Микола Романюк разом із заступником міського голови Сергієм Григоренко зустрілися з учасником антитерористичної операції Сергієм Федотовим та його мамою Світланою і передав 2 800 євро, які зібрали у Німеччині на лікування бійця в ізраїльській клініці.

Про це Микола Романюк написав у Facеbook.

«Цей мужній захисник нашої держави отримав важкі поранення під час виходу з Іловайська. Потрапив до полону, але незабаром його передали українській стороні. За цей час Сергій переніс уже більш як 20 операцій», – ідеться у дописі мера.

Зараз боєць пересувається на милицях, адже має проблеми з ногою. Світлані Федотовій вдалося через небайдужих людей вийти на одну з клінік у Єрусалимі (Ізраїль), які готові прийняти Сергія на лікування і обіцяють допомогти поставити хлопця на ноги. Однак курс лікування дуже дороговартісний. Нині родина Героя збирає кошти. Сергій Федотов має вилетіти до Ізраїлю на лікування вже на початку березня.

«Під час розмови я повідомив, що голова спілки «Мости дружби в Україну» Карл-Герман Крог у Німеччині провів благодійний концерт, під час якого було зібрано кошти. Ці кошти він передав нам, аби їх було спрямовано на допомогу людям, які потребують підтримки,особливо на лікування поранених під час АТО. Тому кошти у сумі 2 800 євро я передав Сергію Федотову для лікування», – написав Микола Романюк.


Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром