Луцькі каратисти передали святкові дарунки на Бахмутський напрямок

03 Січня 2023, 17:17
Луцькі каратисти передали святкові дарунки на Бахмутський напрямок 1111
Луцькі каратисти передали святкові дарунки на Бахмутський напрямок

Майже дві сотні святкових презентів отримали прикордонники, які нині боронять Україну на Бахмутському напрямку.

Пакунки з солодощами, теплі речі, патріотичні обереги, малюнки для бійців передали вихованці спортивного клубу «Кордон».  Хлопці та дівчата радо підтримали ініціативу свого спортивного наставника, голови СК «КОРДОН» тренера Спортивного комітету Держприкордонслужби України Богдана Мандрикіна. Про це інформує пресслужба Волинського прикордонного загону. 

«Прикордонникам, які нині знаходяться на передовій, важливо знати, що їх чекають, підтримують та надихають на подальшу боротьбу. Тому ми вирішили передати їм трішки святкового настрою і покращити бойовий дух», – каже Богдан.

 У кожний подарунок діти поклали власноруч намальовані малюнки. На них також написали побажання для військовослужбовців та слова подяки. Юні спортсмени вдячні охоронцям кордону за те, що вони їх захищають на сході України, а тут – на Волині, діти мають можливість спокійно тренуватися.

До речі, у більшості вихованців спортивного клубу батьки – військовослужбовці, а близько 20 випускників «КОРДОНУ» нині проходять службу у різних силових структурах. Багато хто сьогодні боронить східні рубежі нашої країни на найзапекліших напрямках. 

«Дякуємо за захист!», «Молимося за вас і чекаємо вдома з Перемогою!», «Бережіть себе!», «Слава Україні!» - такими словами підписані малюнки.

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром