У місті працює «транспортний» додаток для iPhone

16 Лютого 2016, 16:43
14388

Лучанин Роман Андрикевич розробив мобільний додаток, який допоможе зекономити час пасажирам міського громадського транспорту.

Тепер кожен власник iPhone зможе не проґавити свою маршрутку. Для цього лише потрібно завантажити додаток «Маршруточка».

Він самостійно визначає місце вашого розташування, після чого ви можете обрати номер міської маршрутки. На карті Луцька з’являться всі маршрутні таксі за цим номером, які у цей час курсують містом.

«Вирішив створити додаток саме для iOS, адже нічого подібного у місті немає саме для цієї операційної системи. Крутий додаток для Android вже є. Його свого часу розробили хлопці з сервісу m@k», – розповів розробник.

До створення додатку лучанина підштовхнуло бажання економити час та гроші, адже, як він сам стверджує, «витрачав багато на таксі, коли не встигав на громадський транспорт».

До слова, Роман Андрикевич у сфері ІТ працює з лютого 2009 року. На досягнутому зупинятися не планує, стверджує, що це для нього дуже цікава сфера.

Новий додаток для лучан вже встиг оцінити керівник ІТ-компанії «InternetDevels» Віктор Левандовський. За його словами, це дуже зручний та цікавий додаток.

«У нашому місті не так часто створюють мобільні додатки, тому, звичайно, це добре, що подібні проекти з’являються у Луцьку. До речі, для багатьох фірм саме розробка додатків для смартфонів та планшетів – вдалий спосіб про себе заявити», – переконаний Віктор Левандовський.




 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​
Коментарі
17 Лютого 2016, 16:13
Цікаве питання - як він визначає положення маршрутки? Відповідь проста - тільки з GPS який повинен бути добровільно встановлений в маршрутці. А багато таких в Луцьку?
23 Травня 2017, 14:42
Програма вісне часто <br/>Сильно глючить<br/>Перезагружуєш її не допомагає
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром