Чоловік посварився з водієм та побив його пасажирку

16 Лютого 2016, 16:28
1972 Джерело: news.church.ua

Луцький міськрайонний суд розглянув справу чоловіка, який посварився з водієм легкового автомобіля. Коли ж суперечка дійшла до бійки розбишака сплутав водія з його пасажиркою та побив її. 

У ході судового слухання вдалося з’ясувати, що обвинувачений вечірньої пори  гуляв зі своїми товаришами по дворі будинку. Під час цього на газон заїхав автомобіль. Чоловіки почали висловлювати претензії водію, що він виїхав на газон, і згодом це переросло у сварку.

Чоловіки в свою чергу вирішили перегородити дорогу водієві, тому стали перед машиною, а водій спочатку зробив вигляд, що хоче наїхати на них, однак за два метри від чоловіків зупинився.

Коли машина припинила рух, обвинувачений підбіг до автомобіля, відчинив дверцята та вдарив декілька разів пасажирку автомобіля. Під час цього водій автомобіля вийшов з машини та відтягнув розбишаку на 10-15 метрів від машини. Потім вони з потерпілою викликали поліцію.

У своєму поясненні в судді обвинувачений розповів, що хотів побити водія, але в машині було темно і він сплутав людей.  

Феміда визнала чоловіка винним у побитті та присудила йому 850 гривень штрафу.

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром