Луцьку «мумію» звали Володимир і у нього був кіт

09 Лютого 2018, 17:40
Знайшли тіло чоловіка 8828
Знайшли тіло чоловіка

Муміфіковане тіло кота знайшли в квартирі неподалік від тіла його господаря. Їх обох сусіди не бачили три роки. 

Новина про те, що в їхньому будинку три роки пролежав мертвий чоловік, шокувала мешканців луцької багатоповерхівки. Кажуть, чоловіка вони давно не бачили, але були впевнені, що він просто зник безвісти. Тіло виявили тільки завдяки тому, що у квартиру хтось проник, ідеться у сюжеті Суспільного телебачення Волині.

Журналісти з'ясували, що чоловіка звали Володимир. Сусіди розповідають, що він жив у квартирі з мамою. Потім жінка померла, а невдовзі з поля зору зник і чоловік. У квартирі були зачинені двері. Під ними за роки збиралися квитанції від комунальників, а в самому помешканні були відчинені вікна і балкон. Мешканці будинку кажуть, що і подумати не могли про те, що їх сусід мертвим лежить у квартирі. Розповідають, що навіть «запаху ніякого не було, аби в них виникли якісь підозри». 

Речник нацполіції у області Віктор Гомоль пояснив, що попередньо слідів насильницької смерті не виявили. Однак тіло направили на судово-медичну експертизу, яка і проллє світло на причини смерті Володимира. 

Разом з чоловіком у квартирі знайшли мертвого кота. Цікаво, що корм для тварини таки був у приміщенні, тому причини смерті кота також залишаються загадкою. 

Читайте також: Гулака-Артемoвськoгo: у квартирі знайшли муміфікoваний труп.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024