Власне житло в ЖК «Форрест» – запорука міцної молодої сім’ї

12 Лютого 2018, 09:00
Так будинок ЖК «forRest» виглядає ввечері 7192
Так будинок ЖК «forRest» виглядає ввечері

Якщо вже змінювати своє життя – то з чистого аркуша. Уявіть, все навколо буде новим: краєвиди за вікном, шпалери на стінах, люди, яких зустрічатимете на сходових майданчиках. Стосунки в родині вибудовуватимуться без зайвого втручання сторонніх осіб, правильно і гармонійно.

Всі квартири в ЖК «forRest» облаштовані індивідуальним опаленням, що дозволяє самостійно регулювати температуру та вибирати комфортну для себе. Для зручності усі помешкання обладнані лічильниками на газ, воду, світло та тепло.

Крім того, у будинку встановили сучасний безшумний ліфт «OTIS». Каналізація, водопровідна система, електричні прилади працюватимуть у ваших квартирах в новобудові без збоїв. А у вас залишиться час для спільного відпочинку та розваг.

Вас вітає Сімейний Дім «forRest»
Вас вітає Сімейний Дім «forRest»

Житловий комплекс збудували поруч з вулицею Володимирська в Луцьку. Це місце обрали недарма, адже житловий комплекс розташований у екологічно чистому місці: у третій лінії від дороги, поряд є річка Омелянівка, а сам будинок оточений чималою кількістю зелених насаджень.

Із ЖК «forRest» мрії стають реальністю, а власники квартир першої черги, яку ввели в експлуатацію ще у 2017 році, щасливо зустріли новий 2018 рік у своїх новеньких помешканнях. До них у другому кварталі 2018 року приєднаються і мешканці другої черги, яка вже зведена і проводить завершальні роботи по будівництву.

У цих квартирах вже щасливо зустріли Новий рік сімейні пари
У цих квартирах вже щасливо зустріли Новий рік сімейні пари

Зауважимо, на боці придбання квартири у саме цій новобудові – і привабливі цінові пропозиції, особливо на початковому етапі спорудження житла. Навесні стартує будівництво останьої третьої черги, яке планують завершити у 2019 році. Першим п'ятьом покупцям будуть надавати знижки.  Конкурентноздатна вартість квадратного метру від 8300 грн, а також можливість вносити оплату поетапно до введення будинку в експлуатацію дозволить вам заощадити.

Стати власником комфортної квартири для молодих сімей у затишному і безпечному місці відтепер стало ще простіше з можливістю розтермінувати платіж за квартиру за спеціальними умовами. Детальну інформацію можете отримати у консультаційному центрі за тел. 098 660 63 03, 066 660 6303.

Сімейний Дім «forRest» – ми будуємо дім, де оселиться щастя.

У будинку панує спокій та затишок
У будинку панує спокій та затишок

Макет будинку
Макет будинку

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром