Атестаційні будні: третину правоохоронців треба не звільняти, а садити

16 Лютого 2016, 17:06
2333

Луцькі журналісти та активісти, які беруть участь у атестації волинської поліції, діляться своїми враженнями від цього процесу.

Район.Луцьк зібрав із мережі Facebook  дописи людей, які на власні очі спостерігають за тим, як фільтрують ряди поліції.

Журналіст Анатолій Котлюк дивується з поліцейських у вишиванці та часто ставить питання про дружбу з головою.

Атестація поліції:- Що ви можете сказати про свого колегу Д.....?- Дружить з головою :)

Опубліковано Анатолієм Котлюком 14 лютого 2016 р.

 

 

До нас вперше прийшов на співбесіду поліцейський у вишиванці :) Решта обирають костюми, рідко - светри

Опубліковано Анатолієм Котлюком 16 лютого 2016 р.

 

Активіст Михайло Шелеп написав, що навіть за відсутності інтернету члени атесаційних комісій продовжують свою роботу.

#атестаціяполіціїВолиньКажете реформа. Еге ж, зранку в обласному управлінні поліції відключили інтернет на пів години через несплату. Добре що члени аткомісій мають свій - роботу не зупиняли ;-)

Опубліковано Михайлом Шелепом 16 лютого 2016 р.

 

Самооборонівець Олександр Ніколайчук розповів, що міліціонерам часто пропонували вирішити проблеми мирним шляхом, тобто через хабар. Також дехто не знає, що таке поліцейське піклування.

#атестаціяполіціїВолиньВчора вперше за шість днів переатестації один із міліціонерів сказав:- Регулярно щось пропоную...

Опубліковано Олександром Ніколайчуком 14 лютого 2016 р.

 

 

#атестаціяполіціїВолинь- Застосування вогнепальної зброї - то який захід? Поліцейське піклування?- Ну застрелив, щоб ...

Опубліковано Олександром Ніколайчуком 14 лютого 2016 р.

 

 Михайло Шелеп поділився враженнями від спілкування з колишніми міліціонерами також в ефірі «Громадського.Волинь».

«Є три частини працівників правоохоронних органів: одна – по вуха в грошових потоках, це ганьба правоохороннних органів, їх треба не звільняти, а садити; друга частина – це чесні порядні люди, які дорожать честю мундира; третя – випадкові некомпетентні люди. Я раніше думав, що більше правоохоронців є гіршими», – каже Михайло Шелеп.

Нагадаємо, 7 лютого оприлюднили списки членів атестаційної комісії яка перевірятиме, чи достойні чинні представники правоохоронних органів й надалі нести службу в Національній поліції України.

Також зазначимо, що активісти переконливо просять містян повідомляти про факти зловживань. Лучани можуть надавати інформацію про протиправні діяння поліції  членам атестаційних комісій.


 
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром