Афіша кіно в Луцьку: з 30 грудня до 4 січня

30 Грудня 2022, 13:40
Кіноафіша Афіша 1243
Кіноафіша

Час планувати вечори в кіно: з друзями, з коханими, на самоті. Нині в Луцьку показують екшн, фентезі, горори, жахи, трилери, військову драму, бойовики, комедії, пригодницьку анімацію та сімейне кіно. 

Кіномани Район.Луцьк зібрали актуальну афішу фільмів із 30 грудня до 4 січня: трейлери, розклад сеансів та купівля квитків онлайн. 

Аватар: Шлях води

Історія фільму «Аватар: Шлях води» розгортається більше ніж через десятиліття після подій першого фільму. Стрічка розповідає про сім’ю Саллі (Джейка, Нейтірі та їхніх дітей), проблеми, які їх переслідують, шлях, який вони долають, щоб захистити одне одного від небезпек, битви, які вони ведуть, щоб залишитися живими, і трагедії, які вони переживають разом.

Жанр: екшн, фентезі

PremierCity. 15:45, 18:30, 19:15

Multiplex. 10:10, 12:40, 13:10, 16:20

Вітні. Я хочу танцювати з кимось

Захопливий байопік про легендарну Вітні Г’юстон від творців фільму «Богемна рапсодія»! Історія життя та успіху однієї з найвідоміших співачок сучасності! Увесь її шлях – це любов та боротьба.

Жанр: байопік

PremierCity. 10:45

Різдвяні канікули

Жертвуючи відпочинком заради кар'єри, Кім отримує "бонус" у вигляді самотності - відносини з хлопцем руйнуються, не витримавши конкуренції з безперервною роботою. Дивлячись на те як дочка руйнує своє особисте життя, мати вирішує поїхати з нею туди, де Кім зможе переоцінити свої цінності та й просто відпочити від великого міста. Опинившись в затишному маєтку посеред лісу, наша героїня зустрічає купу дратівливих правил та не менш зарозумілого Марка. Їм обом доведеться витримати усі тягарі співіснування у ці передноворічні дні та відчути на собі магію перетворення цього дивовижного свята.

Жанр: комедія, мелодрама

PremierCity. 12:50, 17:00

Одержимі бажанням

Привабливий психолог, що спеціалізується на сімейній терапії, використовує свої інтуїтивні здібності, щоб викривати зради подружжя і спокушати убитих горем дружин. Але гравець стає пішаком, коли зустрічає жінку, здатну перемогти його в його ж грі, і межі між любов'ю та довірою, пристрастю та одержимістю стираються.

Жанр: трилер, романтична драма

PremierCity. 20:35

Сусідка

Знайомтеся: він — затятий холостяк, вона — мати-одиначка, що вірить у любов. І між ними — нічого спільного. Так думають вони…

Увесь сенс життя молодого гульвіси Петра — вечірки, стосунки на ніч та нуль відсотків відповідальності. А ще його легко взяти «на слабо», тому він закладається з другом дитинства на «порш», що зможе місяць прожити з однією жінкою.

Так у «холостяцькій норі» опиняється його повна протилежність — скромна та розсудлива вчителька музики Вероніка. І все б нічого, але жінка має двох дітей. Чи під силу мачо «зі стажем» таке випробування і чим закінчиться для нього це пекельне сусідство — не здогадується ніхто.

Жанр: романтична комедія

PremierCity. 14:50, 18:45

Multiplex. 15:10, 20:00

Тигр і я

У долині Гімалаїв хлопчик-сирота рятує бенгальське тигреня від безжальних браконьєрів. Після цього герої разом вирушають у Бутан до монастиря Такцанг, відомого як «Гніздо тигриці». Після вторгнення Китаю в Тибет той монастир став притулком буддистських монахів, а ще й місцем захисту хижаків з родини котячих.

Жанр: пригодницький, сімейний

PremierCity. 14:10, 16:10, 20:10

Multiplex. 12:45, 17:35

Кіт у чоботях 2: Останнє бажання

Найвідоміший пухнастий розбійник, улюбленець мільйонів, неповторний Кіт у чоботях повертається. Його візитна картка — неймовірно милий погляд, найкраща зброя — вбивча харизма, а про чоботи та капелюх ходять легенди! Цього разу, щоб повернути свої 9 життів, які він так вміло розгубив за довгі роки, Кіт у чоботях відправиться у грандіозну подорож, сповнену викликів та пригод.

Жанр: анімаційна пригода

PremierCity. 10:30, 14:30, 18:10

Multiplex. 10:10, 13:40, 14:50

Лапи гніву: Легенда про самурая

Симпатичний пес Генк, який мріє стати самураєм, вирушає на пошуки своєї долі, потрапляючи в справжнє королівство котів, куди собакам вхід заборонено. Але коли це зупиняло Генка? Тепер він повинен не просто стати самураєм, а й врятувати чарівних котиків.

Жанр: анімація, комедія, пригоди, екшн

PremierCity. 10:20

Дивовижний Моріс

У Дивовижного кота Моріса є два таланти: до базікання та афер. Подорожуючи з магічними гризунами з міста в місто, він щоразу за розумну плату «рятує» місцевих жителів від «навали щурів». Але одного дня Моріс та його спільники стикаються з містечком, що таїть у собі щось дійсно небезпечне. Їм доведеться обіграти справжнє зло із властивою тільки Морісу «дивовижністю»...

Жанр: анімація, комедія, пригоди 

PremierCity. 12:30, 16:30

Multiplex. 10:20, 11:00, 12:35, 16:20

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024