Звільнили директора краєзнавчого музею, який очолював заклад чверть століття

08 Лютого 2018, 16:38
Анатолій Силюк 6621 Джерело: volyn-museum.com.ua
Анатолій Силюк

Депутати не проголосували за призначення директором обласного краєзнавчого музею його багаторічного очільника Анатолія Силюка. 

Проект рішення, згідно з яким мали призначити директором Волинського краєзнавчого музею Анатолія Силюка, не підтримали депутати Волинської обласної ради. Про це журналістам Район.Луцьк стало відомо під час сесії у четвер, 8 лютого. 

Контракт із нинішнім очільником музею мали підписати на п'ять років. Його кандидатуру рекомендувала постійна «культурна» комісія облради. В проекті рішення враховували також позицію управління культури та результати конкурсного відбору на посаду. Це, однак, не переконало більшості депутатів, і вони не проголосували за призначення Силюка.

Сам Анатолій Силюк коментувати ситуацію відмовився. У телефонній розмові він порадив звертатися за коментарем до депутатів тих фракцій, які не голосували, і швидко поклав слухавку. 

Довідка:

Анатолій Силюк є заслуженим працівником культури України. Він фахівець у галузі музейної справи та експерт з історичного краєзнавства. Він очолював Волинський краєзнавчий музей з 1991 року. До того протягом чотирьох років працював там заступником директора з наукової роботи. 

Читайте також: Княгининoк: музей шукає інфoрмацію для виставки прo війну на Схoді.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром