Активісти збирають книги для одеських ліцеїстів

16 Лютого 2016, 11:34
2850

Луцькі громадські активісти долучилися до ініціативи львів’ян сформувати в Одеському військовому ліцеї бібліотеку української літератури.

Активісти «Вільного простору» (м. Львів) та Молодіжного центру (м. Луцьк) розпочинають збір книг українською мовою для одеських ліцеїстів.

Організатори цієї акції мають на меті популяризувати українську літературу та мову, забезпечити ліцей тим необхідним мінімумом літератури, щоб одеська молодь мала можливість читати якісну українську книгу.

У нашому місті вже проводилися подібні акції - збирали книги для бійців АТО та жителів східних областей, але проблема нестачі україномовної літератури є актуальною і для одеситів. Тому лучани вирішили долучитися до такої хорошої справи.

«Здається, маленька справа - подарувати книгу, але вона може нас об'єднати. До того ж, одеські ліцеїсти бажають читати українське, проте мають мало таких книг, тому ми повинні їм допомогти», ‒ каже координаторка акції у Луцьку Ірина Гаранчевська.
 

Тож вона закликає усіх охочих принести україномовну літературу на морську, історичну, військову, патріотичну тематику. Місце збору - Молодіжний центр (Градний узвіз, 5).

Деталі за тел. (050) 640 41 49 - Ірина.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром