Новорічний стіл в один дзвінок: луцький «Рестпарк» пропонує святкове меню

22 Грудня 2022, 11:00
Святковий стіл від «Рестпарку» 2434
Святковий стіл від «Рестпарку»

Два варіанти святкового меню для чотирьох-шести осіб розробили у луцькому ресторані «Рестпарк». Заклад пропонує набори вишуканих страв до новорічного столу за оптимальну суму. Також можна скомпонувати й власне меню.

Ресторанні страви обійдуться приблизно у таку ж суму, яку зазвичай родина витрачає на святковий стіл. Не доведеться стояти на кухні аж до святкового відраховування секунд до Нового року, адже усе приготують професійні кухарі.

Святковий стіл від «Рестпарку» стане правильним завершенням 2022 та початком 2023 року. 31 грудня ви зможете забрати свої найсмачніші страви до новорічної вечірки для будь-якої кількості осіб.

«Доступні всі страви з меню «Рестпарку», які ми дбайливо приготуємо та запакуємо, зберігаючи естетичний вигляд. Вартість запропонованих наборів – 2500 та 3500 гривень. Вони розраховані на 4-6 осіб. Проте, це лише два із варіантів вашого меню. Якщо маєте особливі побажання, то ми готові втілити їх у життя», – кажуть у ресторані.

Також додають, що немає жодних вимог щодо мінімального замовлення. У «Рестпарку» приготують будь-яку страву із меню на самовивіз. Також там можуть розробити повноцінне святкове меню або ж залюбки підберуть окремі страви.

Окрім того, «Рестпарк» готовий взяти на себе всі клопоти й про святковий стіл до Різдва. Команда продумала спеціальні сети страв для різних компаній: традиційні українські страви, улюблені страви від кухарів ресторану і ті, які заслужили прихильність протягом років.

Це – і закуски, і гарячі страви з м’яса та риби, і авторські смаколики. На кухні треба буде вийняти лише найкрасивіший посуд та насолоджуватися можливістю бути з рідними сповна.

Своїм гостям «Рестпарк» пропонує два новорічних сети, а також пропозицію з пісних страв, які підійдуть на Святвечір.

Напередодні свята у ресторані приготують замовлення та дбайливо підготують їх для самовивозу. Замовити святкове меню можна за телефонами 095 115 59 79, 068 116 59 79 або ж написавши у соцмережі Інстаграм або Фейсбук.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Рестпарк | Ресторан, Луцьк (@restpark.com.ua)

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром