Коли луцькі школи йдуть на канікули

21 Грудня 2022, 14:04
Фото ілюстративне 2705
Фото ілюстративне

Тривалість зимових канікул у школах Волині в середньому становитиме 14 або 21 день. 

Це залежить від того, чи переносили заклади осінні канікули, – розповіла Суспільному заступниця начальника обласного управління освіти і науки Тетяна Соломіна.

Зимові канікули у закладах загальної середньої освіти Луцької громади триватимуть мають розпочатися із 26 грудня і триватимуть до 8 січня, – розповів директор міського департаменту освіти Віталій Бондар.

«У школах Луцька з п'ятиденним навчальним тижнем освітній сезон першого семестру завершується 23 грудня, з шестиденним навчальним тижнем – з 24 грудня», – зазначив посадовець.

Другий навчальний семестр для міських шкіл попередньо має стартувати 9 січня.

Зимові канікули в більшості шкіл області розпочнуться з 24 чи 30 грудня, окремі навчальні заклади завершать навчання в інші дні. Усього в області – 561 школа, – сказала Тетяна Соломіна.

Єдиної дати старту зимових канікул у школах області немає, адже це пов'язано з тим, що кожен заклад освіти самостійно розподіляє канікулярний період.

«Були заклади, які в період осінніх канікул скорочували їх тривалість, щоб максимально використати теплу пору року. Тепер ці дні вони додадуть і зимові канікули будуть довшими: десь 21 день, десь 16 чи 14 днів. Ці рішення приймає педагогічна рада», – каже посадовиця.

Завершаться зимові канікули у школах області 8 або 15 січня.

Читайте також: Колядки в укритті: як працює луцька музична школа під час повітряних тривог

 

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром