У наркодиспансері за одну ніч роблять 15-20 експертиз

16 Лютого 2016, 09:59
2749

З початку року патрульні поліцейські 540 разів їздили на освідування до наркодипансеру.

Таку цифру зафіксовано станом на 13 лютого.

«За одну ніч може бути 15–20 експертиз, буває й більше. Потрібно доплюсувати й тих громадян, яких привозить «швидка допомога» і які самостійно поступають», – розповідає лікар-нарколог Дмитро Волощук.

За його словами, до наркодиспансеру на освідування потрапляють не лише сімейні дебошири та нетверезі водії, а й ті, хто вчинив хуліганство, крадіжку тощо.

«А от водіїв останнім часом стало менше. Якщо, наприклад, маємо за зміну 20 експертиз, то з них два – водії. Раніше ця цифра була набагато більшою», – стверджує нарколог.

Патрульний Віталій Грицишин пояснив, що така тенденція може бути пов’язана не лише з появою поліцейських на вулицях міста, а й із закінченням новорічних свят.

«П’яний місяць» скінчився. Зараз спостерігається зменшення кількості протоколів за ст. 130 КУАП – керування у стані алкогольного сп’яніння. Свідомі люди такого як не робили, так і не роблять. Завжди їздять п’яними ті, які звикли до цього й вважають, що їм пощастить», – зауважує патрульний.

Читайте також Поліція на районі: стриптиз у міськвідділі, нічне повстання таксистів та зіркові гості наркологів. ФОТОРЕПОРТАЖ

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром