В «Адреналін Сіті» дітей привітали з днем Святого Миколая

19 Грудня 2022, 18:00
В «Адреналін Сіті» дітей привітали з днем Святого Миколая 1607
В «Адреналін Сіті» дітей привітали з днем Святого Миколая

В атріумі розважального центру «Адреналін Сіті» 19 грудня відбулося маленьке торжество для дітей в честь дня Святого Миколая. 

На заході побувала і журналістка Район.Луцьк. 

 З початку активних бойових дій міжнародна мережа SPAR International підтримує українців. Зокрема внутрішньо переміщених осіб, людей, які постраждали від бойових дій, безпритульних тварин. Тож напередодні свят вирішила підтримати дітей, які зараз цього потребують та подарувати невеличке диво. Нагадаємо, на території «Адреналін Сіті» функціонує центр для переселенців, тож в першу чергу саме для них вирішили організувати свято. Саме міжнародна мережа SPAR International запропонувала зробити святкові подарунки для людей, які постраждали від війни. 

Тож у компанії SPAR Україна прийняли рішення, що в першу чергу – це діти, яким хочеться різдвяного дива. 19 грудня – якраз чудовий передріздвяний день та важливе свято для діток. Запросили аніматорів, які розважали дітей, грали в ігри, співали пісень. На свято прийшов і сам Святий Миколай вручати подарунки

 «Коли вибирали подарунки, то думали, що б такого корисного зробити. Найактуальніше зараз для України – це світло, до того ж більшість дітей зараз навчаються за допомогою гаджетів онлайн. Отже, ми купили павербанки та солодощі», - коментує піар менеджерка мережі SPAR і «Наш Край» Анна Єкименко-Поліщук

 Були присутніми діти внутрішньо переміщених осіб, а також діти, чиї батьки зараз захищають Україну та перебувають у ЗСУ.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024