У місті шукають жінок, які вміють рятувати світ

16 Лютого 2016, 08:08
1519

Інститут волонтерства та громадської співпраці спільно з відділом у справах сім’ї та молоді Луцької міської ради оголосили конкурс фотоісторій «Жінки-рятівниці».

Про це у Facebook написала представниця ГО Юлія Євпак, - повідомляє Волинське агентство розслідувань.

«Якщо ти знаєш жінку чи дівчину, що рятує та змінює світ, – розкажи її історію! Це може бути історія про твою маму, бабусю, сусідку, подругу, жінку-воїна, волонтерку тощо, яка своїм прикладом дає зрозуміти, що в житті кожного є місце для подвигу та доброї справи!» – йдеться у повідомленні.

Щоб взяти участь в конкурсі, потрібно:

1) фото героїні (портретне чи будь-яке інше, без оголених частин тіла, у форматі .jpeg та готове до друку)

2) коротка історія про її подвиг/добру справу (коли сталася подія, можливі посилання на новину; ПІБ героїні, дата та місце народження; у форматі MS Word, не більше 1200 символів з пробілами)

3) відомості про автора (ПІБ, контактний номер телефону, фактична адреса проживання, електронна адреса – окремим файлом у форматі MS Word). Не забувайте вказати ім’я героїні та ім’я автора/ки, яка/ий посилає історію та фото на конкурс!

Роботи приймаються на електронну адресу [email protected] з темою листа «На конкурс фотоісторій» до 20:00 години 3 березня 2016 року (четвер). Результати конкурсного відбору будуть оголошені 7 березня 2016 року.

Фотоісторія, що займе 1 місце отримає грошовий приз обсягом 1000 гривень, 2 та 3 місця отримають цінні призи та подарунки. Найкращі 10 фоторобіт будуть представлені широкому загалу на тематичній виставці, а їх автори отримають особливі відзнаки

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром