У Луцьку здійснюють набір на круїзні лайнери

07 Лютого 2018, 17:00
Амбітну молодь кличуть подорожувати і працювати 18954
Амбітну молодь кличуть подорожувати і працювати

Вже не новиною для сучасної амбітної молоді є пропозиція поєднати роботу і відпочинок, подорожі і розвиток власних ділових якостей для перспективного майбутнього.

Однією з таких пропозицій є програма «Круїзні лайнери». Ця програма є чудовою можливістю для молодих людей попрацювати, побачити майже півсвіту за одну подорож, отримати хорошу заробітну плату і спланувати своє майбутнє.

Сучасні американські чи європейські пасажирські круїзні лайнери – це цілі міста на воді, зі своїми магазинами, перукарнями, спортзалами, ресторанами, атракціонами і басейнами. На їхньому борту є все необхідне для першокласного відпочинку і прекрасного проведення часу. Щодня тисячі людей вирушають у захопливі круїзи по всьому світу.

Кожна молода людина, яка хоче досягти успіху у своєму житті, може стати членом команди круїзного лайнеру. І якщо на цьому етапі не в якості відпочивальника, то в якості персоналу доєднатись можна.

Для цього необхідно звернутись в Офіційне представництво освітньої програми Studentland в Луцьку, оформити програму і контракт на круїзний лайнер.

6
Ви можете стати частиною команди круїзного лайнера
Ви можете стати частиною команди круїзного лайнера

 

Studentland у Луцьку здійснює набір кандидатів на круїзні лайнери, надає інформаційно-консультаційну допомогу і супровід у підготовці необхідної документації.

Орієнтовна тривалість одного контракту – 6 місяців.

Набір кандидатів здійснюється до 1 квітня 2018 року

Основні вимоги до учасників:

  •  вік від 21 до 31 року
  • середній рівень англійської мови (знання додаткової іноземної мови вітається)

1
Усім охочим надають інформаційно-консультаційну допомогу
Усім охочим надають інформаційно-консультаційну допомогу

 

Переваги програми:

  •  учасники програми не тільки отримують хорошу заробітну плату за свою роботу, але можуть заощадити гроші, оскільки всі витрати під час круїзу (харчування, проживання, медичне страхування) – безкоштовно;
  • хороший заробіток дасть можливість продовжити своє навчання у будь-якому навчальному закладі Європи або працевлаштуватись за своїм бажанням;
  • маршрут руху круїзного лайнера дасть можливість відпочивати, подорожувати і побачити цікаві місця планети;
  • можна отримати безцінний досвід роботи в сфері обслуговування та міжнародного туризму;
  • доступна вартість оформлення програми та необхідних документів;
  • спілкування у мовному середовищі дозволить удосконалити знання іноземної мови і зробити ці знання своєю конкурентною перевагою в подальшому працевлаштуванні;
  • самостійність у прийнятті рішень адаптує кожну молоду людину до реалій бізнесу, побуту і серйозного підходу до свого майбутнього.

1
Отримати хороший заробіток та безцінний досвід - реально!
Отримати хороший заробіток та безцінний досвід - реально!

 

Резюме кандидатів приймають за адресою: [email protected]

Консультація: +38 (050) 293 78 73, Анна Кухаренко.

Більш детальна інформація про всі можливості стажування, практик за кордоном та на круїзних лайнерах розміщена на сторінці https://www.facebook.com/studentland.lutsk/

Офіційне представництво Studentland у Луцьку: м. Луцьк, вул. Електроапаратна 3, 18.

Програма «Круїзні лайнери» дає можливість молодим людям, які володіють англійською мовою, отримати контракт на півроку від американської або європейської круїзної компанії та заробити непогані кошти.

Робота буде доповнюватися практикою англійської мови, адже як обслуговуючий, так і технічний персонал корабля є інтернаціональним і всі спілкуються між собою англійською.

Окрім цього, буде можливість побачити надзвичайні місця планети, екзотичні острови, узбережжя океанів, найпопулярніші туристичні міста та найвідоміші місця світу.

Такий досвід стане не лише хорошою можливістю заробити, а й захоплюючою подорожжю і відпочинком.  

Читайте також: Луцьку молодь навчать стажуватися за кордоном

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром