Померла луцька бібліотекарка Ольга Гармидер

16 Грудня 2022, 20:14
Ольга Гармидер 1273
Ольга Гармидер

Передчасно пішла з життя працівниця Волинської державної обласної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки – Ольга Гармидер.

Про це повідомили на сторінці установи.

«Підступна тяжка хвороба перемогла, і шлях її тепер продовжиться на небесах. У серцях всіх, хто знав і любив Ольгу Вікторівну, залишиться назавжди добрий і світлий спомин, бо вона була доброю і світлою людиною», – йдеться у повідомленні.

Понад 40 років трудового життя віддала Ольга Гармидер книгозбірні – її професіоналізм, відповідальність за доручену справу, старанність у всьому були прикладом для наслідування. 

У бібліотеці також усі пам'ятають про  її артистичні здібності – в образах героїв літературних творів, співаків, казкових персонажів, які доповнювали і урізноманітнювали бібліотечні  тематичні та розважальні заходи.

«Вона була гарною людиною у всьому! Дуже сумно, коли покидають цей світ найкращі. Щиро співчуваємо рідним і близьким, поділяємо їх неутішний біль і глибоке горе через цю тяжку втрату. Світла і вічна пам'ять, Царство Небесне тобі, наша колего. Спочивай з миром», – кажуть колеги Ольги Гармидер.

Редакція Район.Культура співчуває рідним та близьким.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024