ЦНАП: паспорт не лише проблемно виготовити, але й забрати

15 Лютого 2016, 19:04
8490 Джерело: lutskrada.gov.ua

Лучанка Надія Севрюкова втратила два дні, аби забрати вже готовий закордонний паспорт свого сина.

Як вже повідомляв Район.Луцьк, отримати паспорт у Центрі надання адміністративних послуг без проблем практично неможливо. Величезні довготривалі черги та неорганізована робота спеціалістів створюють чималу мороку для лучан.

Жителька міста Надія Севрюкова втратила два дні, аби забрати вже готовий закордонний паспорт.

«Мене найбліьше обурило, що там стоїть великий інформаційний стенд.  Там ніяких  роз’яснень немає. Вибачте, в задрипаному ЖЕКу висить перелік необхідних документів. Для того, щоб зробити паспорт, потрібно походити. Як виявляється для того, щоб отримати його на руки, теж», – запевняє обурена лучанка.

Спочатку, як стверджує пані Надія, їй сказали прийти зі своїм паспортом та зі свідотством про народження дитини. А далі, як виявилося, потрібно ще й пренести старий документ, у якого закінчився термін дії.

Наступного дня, коли лучанка прийшла вже зі всіма необхідними документами, їй довелося ще кілька годин втратити через те, що спеціалісти ніяк не могли розібратися з чергами. Коли жінка почала з’ясовувати, де може отримати консультацію, її відпаравили до консультантів. Вони пояснили, що відносяться до ЦНАПу, а видачою паспортів займається Міграційна служба. Після цього всього балагану Надія Севрюкова буквально за одну хвилину отримала документ, по який приходила. 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
15 Лютого 2016, 22:57
Я теж виготовляв собі і дітям паспорти, жіночка все гарно і внятно розповідала коли і як забрати паспорт, і так іншим, якщо якась російська полішучка щось не зрозуміла то не треба під всіх писати
16 Лютого 2016, 01:44
Дві години чекав черги щоб отримати довідку про приватизацію квартири...так і пішов не отримавши.Попередній запис на цю довідку -відсутний.
16 Лютого 2016, 16:12
Треба бути тупим, щоб не знати, що треба здати старий паспорт. А також самому приходити, а не мамі.
17 Лютого 2016, 14:08
Негайно треба міняти весь цей бюракратичний апарат. Питання лише в тому, ЯК це зробити? Чому не можно по людськи прийти і забрати свій документ? Треба для цього кланятися, чекати годинами, бігати по кабінетах. Сидять за столами такі собі пані, наче на відпочинку. З велечезними чергами, взагалі проблема. Вже і талони є, але порядку нема. Я бачу де кому подобається жити, як в минулі часи..Я підтримую Надію Севрюкову - сама не раз стикалася з подібними ситуаціями, коли не потрібна біготня по кабінетам, виматує душу та нерви...
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром