Багаторічна співпраця профкому СКФ Україна і ВОЛК триває

07 Лютого 2018, 11:27
2005 рік, Дмитро Глазунов у цехах СКФ Україна розповідає про переваги ВОЛК 5810
2005 рік, Дмитро Глазунов у цехах СКФ Україна розповідає про переваги ВОЛК

6 лютого 2018 року на засіданні профкому ПАТ СКФ Україна голова Волинської обласної лікарняної каси (ВОЛК) Дмитро Глазунов прозвітував про співпрацю за 2017 рік. На засіданні схвалили заяву наступного змісту.

 «Ми, члени профспілкового комітету ПАТ СКФ Україна є першими  колективними членами Волинської обласної лікарняної каси (ВОЛК), яких на підприємстві налічується майже 700 працівників та членів їх сімей.

За період 13 річної співпраці проліковано і обстежено сотні наших людей, а голова правління ВОЛК Дмитро Глазунов дотримав усіх обіцянок. Виявляємо свою повагу і довіру до нього та засвідчуємо, що діяльність ВОЛК для нас є прозорою і зрозумілою, декілька разів на рік Глазунов бере участь у засіданнях профкому, де обговорюються усі питання, в т.ч звітності, щорічно відповідальні члени профкому беруть участь у звітних конференціях, які висвітлюються в ЗМІ.

В нинішніх складних умовах ВОЛК – це наш соціальний захист. Переконані, що громадянська позиція та наполеглива робота Дмитра Глазунова щодо покращення медичного обслуговування лучан обов’язково дасть позитивний результат».  

 

6 лютого 2018 року

Профком ПАТ СКФ Україна

Нагадаємо, що протягом останнього часу окремі засоби масової інформації подали ряд неправдивих і упереджених матеріалів щодо Волинської обласної лікарняної каси і її голови Дмитра Глазунова.

«Мені приємно, що самі люди стоять на захисті справи, яку ми спільно робимо», – підсумував Дмитро Глазунов.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром