Заступник мера їздив у відрядження в Польщу

15 Лютого 2016, 18:09
1711 Джерело: lutskrada.gov.ua

Заступник  міського голови Юрій Моклиця відвідав партнерські міста у Республіці Польща.

11-12 лютого він перебував з робочим візитом у партнерських містах Жешув та Замость, повідомляюють на сайті Луцької міської ради.

У  Жешуві Юрій Моклиця зустрівся із заступником Президента Жешува Мареком Устробіньскі, а також з Александрою Вонсовіч-Дух – директором управління зеленого господарства та Анетою Радачиньською – директором відділу культури, спорту та туризму. Вони обговорили плани співпраці між муніципалітетами в сферах екології, спорту, зеленого та паркового господарства.

У Замості заступник міського голови зустрівся з Президентом міста Анджеєм Внуком, а також директором відділу охорони навколишнього середовища та зелені і керівником Замостського осередку спорту та рекреації.

Також Юрій Моклиця на запрошення приймаючої сторони взяв участь у відкритті осередку для осіб похилого віку Vigor Senior та відвідав реконструйований в рамках спільного з Луцьком транкордонного проекту Замостський зоопарк. Сторони домовилися готувати пропозиції на майбутній конкурс Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014–2020.




 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром