Боратинські педагогині у Польщі пройшли навчальний курс з викладання у важкі часи

09 Грудня 2022, 11:53
Вчительки англійської мови Боратинського ліцею Ірина Рокун та Катерина Ільюк стали учасницями навчального курсу 1949
Вчительки англійської мови Боратинського ліцею Ірина Рокун та Катерина Ільюк стали учасницями навчального курсу

Вчительки англійської мови Боратинського ліцею Ірина Рокун та Катерина Ільюк стали учасницями навчального курсу «Викладання та навчання у важкі часи» для педагогів з України, який відбувся у Польщі. 

Серію тренінгів для освітян організувала Британська Рада в Україні у рамках глобальної програми «Language for Resilience» (Мова заради стійкості). Про це йдеться на сайті Боратинської громади. 

Впродовж трьох днів понад 200 вчителів з 20 регіонів України обмінювалися своїми емоціями та досвідом щодо ефективної організації занять у воєнний час. Учасники навчального курсу дізналися, як у процесі навчання та викладання допомогти собі та своїм учням з формуванням стійкості до травми та нестабільності, як керувати складною поведінкою, а також як зробити уроки безпечнішим середовищем для навчання.

«Війна дуже вплинула як на учнів, так і на вчителів. Нині організація освітнього процесу потребує нових, гнучких підходів, – запевняють представниці Боратинського ліцею. – Дякуємо за змістовне і якісне навчання! Отримали цікавий досвід та багаж знань, які готові імплементувати у нашій громаді».

Читайте також: Магістрантка Луцького НТУ стала лауреаткою Всеукраїнського конкурсу кулінарного мистецтва

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром