Магістрантка Луцького НТУ стала лауреаткою Всеукраїнського конкурсу кулінарного мистецтва

Студентка ЛНТУ освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» освітнього рівня магістр Ірина Волошенюк стала лауреаткою Всеукраїнського конкурсу кулінарного мистецтва «Битва смаків».
Так, в рамках номінації «Другі страви», вікової категорії «Молодь» конкурсна робота «Волинське ціп’я» виборола перше місце. Про це йдеться на сайті ЛНТУ.
Специфіка конкурсу полягала не лише у приготуванні унікальної страви, але й в презентації процесу «кулінарної магії» та власне особливостей й специфіки готового виробу.
«Під керівництвом доцентки Світлани Сидорук на базі навчально-тренувальної лабораторії «Study ON cafе» здобувачка продемонструвала високі кулінарні здібності з приготування страви, а також комунікаційний хист та харизму в процесі представленні конкурсної роботи «Волинське ціп’я», що й забезпечило перемогу», – йдеться на сайті.
-
Сьогодні
-
Завтра
-
Незабаром