Магістрантка Луцького НТУ стала лауреаткою Всеукраїнського конкурсу кулінарного мистецтва

09 Грудня 2022, 10:01
Ірина Волошенюк 2460
Ірина Волошенюк

Студентка ЛНТУ освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» освітнього рівня магістр Ірина Волошенюк стала лауреаткою Всеукраїнського конкурсу кулінарного мистецтва «Битва смаків». 

Так, в рамках номінації «Другі страви», вікової категорії «Молодь» конкурсна робота «Волинське ціп’я» виборола перше місце. Про це йдеться на сайті ЛНТУ.

Специфіка конкурсу полягала не лише у приготуванні унікальної страви, але й в презентації процесу «кулінарної магії» та власне особливостей й специфіки готового виробу. 

«Під керівництвом доцентки Світлани Сидорук на базі навчально-тренувальної лабораторії «Study ON cafе» здобувачка продемонструвала високі кулінарні здібності з приготування страви, а також комунікаційний хист та харизму в процесі представленні конкурсної роботи «Волинське ціп’я», що й забезпечило перемогу», – йдеться на сайті.

 

Коментар
30/04/2025 Вівторок
29.04.2025